Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Honda Insight Hybrid isi va face debutul mondial la Salonul Auto de la Detroit (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/99764-honda-insight-hybrid-debutul-mondial-salonul-auto-detroit.html)

boy_wonder 03-12-08 17:08

Honda Insight Hybrid isi va face debutul mondial la Salonul Auto de la Detroit

1 Attachment(s)
Honda a dat astazi publicitatii prima imagine cu modelul Insight, versiunea de productie a modelului american, care va avea debutul mondial in ianuarie 2009, la Salonul Auto de la Detroit.

Aceasta prima imagine a celui mai recent model hibrid Honda arata modul in care Insight Concept, pentru prima data prezentat la Salonul Auto de la Paris, in octombrie 2008, este transformat intr-un model cu un aspect aerodinamic si foarte atletic. Noul model Insight, este un model in cinci usi, cu cinci locuri si este dotat cu o versiune mai usoara si mai compacta a sistemului hibrid IMA. Acesta va fi pus in vanzare incepand cu primavara anului 2009.

Pentru modelul Insight sunt asteptate vanzari globale anual de pana la 200.000 de unitati; acest model utilizeaza o noua tehnologie care se axeaza pe reducerea consumului de combustibil denumita "Ecological Drive Assist System". Noul sistem furnizeaza conducatorului auto informatii in timp real despre performantele obtinute, pentru a-l ajuta sa reduca consumul de combustibil si emisiile de dioxid de carbon.

Honda este un lider in dezvoltarea de produse mai putin poluante si cu un consum de combustibil redus: primul producator auto care a introdus pe piata un autovehicul cu emisii reduse; prima masina cu motor hibrid pe benzina si electric, a fost introdusa tot de Honda pe piata din Europa si America de Nord; cu modelul FCX , Honda devine primul producator care are un model ce foloseste sistemul fuel cell. Īn 2007, compania Honda a fost numita pentru a patra oara "cel mai verde producator auto" de catre Uniunea Oamenilor de Stiinta.

Sursa:
Honda

The_Mask 03-12-08 17:15

Re: Honda Insight Hybrid isi va face debutul mondial la Salonul Auto de la Detroit

La fel de urata ca si Toyota Pryus. Astia chiar nu pot face masini hibride frumoase? Sunt curios cand vom ajunge sa cumparam astfel de masini in Romania.

Cozmescu-Alin 03-12-08 18:07

Re: Honda Insight Hybrid isi va face debutul mondial la Salonul Auto de la Detroit

Respect pentru ca se gadesc si la viitoru planetei si contruiesc masini hibride,dar la parte de design e LooooooooW.Tot la fel de bine ne putem urca in caruta lu bunicu.Pentru ca nici aia nu polueaza. :)

JohnnyX 03-12-08 18:22

Eu cred ca forma asta execrabila e un semn ca pe strada trece o masina hibrida...

Marius_mym89 03-12-08 18:40

oare e o conditie a celor de la honda ca toate masinile hibride sa fie urate??:lol:

VWluci 03-12-08 20:31

Tot respectul pentru HONDA..cred ca au cele mai bune hibride.

dem_fuzl 04-12-08 08:54

1 Attachment(s)
la partea din fatza arata ca orice alta masina ... mie imi place ... dar pana stalpul C .... spatele ala e urat rau ... poate si usile sunt taiate in lateral cam urat ....

apropo, de fapt, spate din ala (ca conceptie) se gaseste si pe CRX, si nu cred ca mai comenteaza nimeni nimic fatza de modelul ala ... cred ca stopurile de fapt sunt buba bubelor pe masina asta

cu toate ca, pe concept, mie chiar imi place spatele, cu stopurile alea ...

getedoi 04-12-08 10:23

Quote:

Originally Posted by Emin3m (Post 1900436)
Respect pentru ca se gadesc si la viitoru planetei si contruiesc masini hibride,dar la parte de design e LooooooooW.Tot la fel de bine ne putem urca in caruta lu bunicu.Pentru ca nici aia nu polueaza. :)

tehnic vorbind (cel putin conform studiilor facute de americani pe vacile englezesti), gazele calului sunt foarte periculoase pt stratul de ozon.:lol::lol: eu zic ca ar trebui impuse taxe de poluare si pe carute.:lol:

Quote:

Originally Posted by Marius_mym89 (Post 1900531)
oare e o conditie a celor de la honda ca toate masinile lor sa fie urate??:lol:

there. corectat.

Quote:

Originally Posted by VWluci (Post 1900771)
Tot respectul pentru HONDA..cred ca au cele mai bune hibride.

de ce pluralul? au un singur hibrid in oferta, si nu-i cine stie ce.

una peste alta, nu cred ca va prinde la noi prea usor. nu suntem un neam de fani hibride, mai bine dizal si gpl. dar cine stie...s-ar putea sa mearga.

robertnrm 04-12-08 13:44

Zci ca e o camila cocosata rau, ft urata:shock::shock::shock:

BRAVO 04-12-08 13:45

am vazut proiecte si mai urate decat cel prezentat,cred k aici tehnologia primeaza nu designul,iar daca esti "o vedeta de pe plaiurile mioritice"si vrei sa dai din ce in ce mai bine la public,iti iei o astfel de masina,vorba aia imaginea conteaza......stim k au mai fost cazuri la noi,vezi cazul Raduleasca........

B-84-zwt 04-12-08 16:01

De la concept ,pana la ce au scos pe piata...cred ca sa impiedicat designeru pe drum.

razzwan 05-12-08 11:19

cu toate ca imi plac modelele de la honda asta e chiar "buuuuuuuuuu" "uuuuuuuu" jos cu ala care l-a scos

All times are GMT +2. The time now is 13:05.

- Copyright 2026 4Tuning