Sistemul Audio de pe Masina Mea Sistemul Audio de pe Masina Mea |
03-08-08, 14:21
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
|
BMW E46 Individual
In sfarsit imi prezint si eu sistemul din masina. Am ajuns intr-un final la configuratia de mai jos:
HU: Alpine 9831
Fata: 2 x DLS Iridium 6.2
Spate: Nimic
Subwoofer: 1 x Fi Q 15" in cutie inchisa ~70l MDF 25mm
Amplificator fata: DLS RA20
Amplificator Sub: DLS A6
Conectica: Dietz, Helix, Tsunami ....
Cap: GZ 1 farad
Baterie: originala
-
Planuri de viitor: Un acumulator mai sanatos, schimbat niste cabluri originale la masina  , o antifonare mai serioasa a portierelor, estetica portbagaj .
SIstemul nu a fost facut pentru competitii, am incercat sa obtin un sunet cat mai tare si clar cu un bas foarte jos .
-
Orice comentarii si sugestii sunt binevenite.
Poze:
03-08-08, 16:33
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel] [Competitor CNCA]
|
Re: BMW E46 Individual
arata foarte bine sistemul tau...niste poze cu ce ai in portbagaj nu ai ? mi se pare normal ca sistemul sa ti-l faci sa sune bine pentru tine si nu pt competitii...amplificatorul DLS RA20 este suficient pt difuzoare sau ai de gand sa mai cumperi inca unu?

VAND Cd Playere , Difuzoare , Amplificatoare , Subwoofere HELIX , BRAX , MICROPRECISION , MAC AUDIO , ALPINE , CLARION , PIONEER, HERTZ , FOCAL , MAGNAT , DB AUDIO ,BLAUPUNKT, KENWOOD , AUDISON
www.audiolab.ro Numar telefon : 0724 710 809
|
|
|
03-08-08, 16:51
|
|
 Stage 4
Member of: [Moderators] [Competitor CNCA]
|
Chiar ma intrebam cand o sa prezinti sistemul "individualului" ...iar daca imi permiti vin si eu cu cateva sugestii (asta dupa ce am ascult masina)
schimba cd-ul cu unul ce permite 3way , foloseste aceasta functie si pune o medie dome in locul unuia dintre tweetere
In rest nu ramane decat sa te felicit pentru proiect si nu numai
Toate cele bune
|
|
|
03-08-08, 16:53
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by pilula20
arata foarte bine sistemul tau...niste poze cu ce ai in portbagaj nu ai ? mi se pare normal ca sistemul sa ti-l faci sa sune bine pentru tine si nu pt competitii...amplificatorul DLS RA20 este suficient pt difuzoare sau ai de gand sa mai cumperi inca unu?
|
Un singur RA20 ajunge, sunt legate la 2 ohmi, mai trebuie niste coolere pe acolo ca se prea incalzeste ( nu mi-a decuplat niciodata ). Poze cu portbagajul nu prea am pentru ca m-am grabit sa vad cum se aude  si nu l-am terminat.
|
|
|
03-08-08, 17:27
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel] [Competitor CNCA]
|
o sa ramai tot la clasa reference sau o sa urci la un moment dat la ultimate si pe partea de voce...stiu ca esti fan sa zic dls asa ca eu am avut o statie de la tine luata...dls ca21...din pacate nu mai exista ca mi-au furat masina...oricum sa stii ca ai lucrat foarte frumos sistemu pe care il ai...bafta in continuare
|
|
|
03-08-08, 19:41
|
|
 Stage 5
|
Daca fetele de usa pentru cele 2 dif DLS le-ai lucrat tu, ai toata admiratia mea!
Ca o parere personala: un singur tweeter este suficient. Precum iti spunea si VRX, incearca o medie... eventual ingropata cumva in bord.
Tot ca o parere personala, iti recomand accumulatori Odyssey PC 2150S. Costa aprox 420Euro. Se gasesc si Romania.
To see all from what it was
You need an uncorrupted eye..."
ionutmocioiu-on-facebook.com
|
|
|
03-08-08, 20:05
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
arata bine sistemul tau dadi la fel ca masina..
fa-ti timp sa aranjezi portbagajul ca arata...cu degetul.
in rest e foarte bine.
am si ascultat masina si mi s-a parut ok singurul lucru care te trage in jos e playerul.
ca o parere personala: as merge pe full-activ pastrand ra20 pt midbass iar pt tweeter <nu tweetere> as cauta ceva bun.
 Come to the DDark side..... We have cookies!
|
|
|
03-08-08, 23:26
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by IM
Daca fetele de usa pentru cele 2 dif DLS le-ai lucrat tu, ai toata admiratia mea!
Ca o parere personala: un singur tweeter este suficient. Precum iti spunea si VRX, incearca o medie... eventual ingropata cumva in bord.
Tot ca o parere personala, iti recomand accumulatori Odyssey PC 2150S. Costa aprox 420Euro. Se gasesc si Romania.
|
Fetele de usi au fost lucrate de 2 x Marian, tinand cont ca ei cunosc foarte bine tipul de masina si lucreaza frumos, am mers pe mana lor. Regret doar ca nu am putut sa las masina mai mult timp la ei.
Pe moment am un GZ 12.2500 de pe fosta masina pe care o sa-l scot la vanzare, tin cont si de parerea ta si o sa ma "interesez" despre acumulatorul recomandat.
Quote:
Originally Posted by Bogdan YBR
arata bine sistemul tau dadi la fel ca masina..
fa-ti timp sa aranjezi portbagajul ca arata...cu degetul.
in rest e foarte bine.
am si ascultat masina si mi s-a parut ok singurul lucru care te trage in jos e playerul.
ca o parere personala: as merge pe full-activ pastrand ra20 pt midbass iar pt tweeter <nu tweetere> as cauta ceva bun.
|
Mersi de aprecieri. Dupa cum o sa-mi permita timpul o sa ma ocup si de portbagaj, schita o am deja dar nu am timp deloc! Cand vin din concediu ma apuc treptat treptat de el.
Quote:
Originally Posted by _vrx_
Chiar ma intrebam cand o sa prezinti sistemul "individualului" ...iar daca imi permiti vin si eu cu cateva sugestii (asta dupa ce am ascult masina)
schimba cd-ul cu unul ce permite 3way , foloseste aceasta functie si pune o medie dome in locul unuia dintre tweetere 
In rest nu ramane decat sa te felicit pentru proiect si nu numai 
Toate cele bune
|
Pe moment ma multumesc cu atat, pe viitor cine stie. E normal sa incerc sa ma autodepasesc si stiu ca urmatorul pas ar fi "activ" dar nu stau asa de bine cu bugetul. Totusi playerul il voi schimba pana la sf anului 
-----
P.S. De ce nu 2 tweetere?
|
|
|
04-08-08, 14:05
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Honda]
|
Daca iti place design-ul cd player-ului care il ai acum, ai putea opta pentru modelul urmator, din aceeasi generatie, adica Alpine 9833 care arata identic cu al tau, sau 9835, care are ecranul bio-lite.
Eu am avut un 9833 timp de 2 ani, si am fost extrem de multumit de el. Are 3way active, deci e o solutie foarte buna.
|
|
|
04-08-08, 16:23
|
|
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Comenzile de pe volan iti merg cu Alpine-ul asta?
|
|
|
04-08-08, 18:14
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Competitor CNCA]
|
De ceva timp ma gandeam sa deschid eu acest thread dar timpul nu m-ia dat nici o sansa, asa ca o sa completez eu aici cu poze din timpul constructiei.
Panourile de pe fetele de usi au fost construite separat, dupa care au fost finisate si lipite de fetele de usi pe spate cu fibra de sticla. https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1217866445
Tot din categoria... modificari pentru o incadrare optica cat mai buna a difuzoarelor in habitaclul masinii fac parte si procesul de vopsire a grilelor midbasiilor + tweeterelor si folosirea materialului cu textura si culoare identica cu cea de fabrica (save si zoom pe poza din link) https://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1217866231
Pentru partea de design, idei si constructie suntem responsabili noi (MBaudiophile) alegerea componenteleor si restul deciziilor sunt luate de prietenul nostru XXDADIXX  .
Bafta in continuare cu sistemul.
Last edited by Marinu; 04-08-08 at 18:48.
|
|
|
05-08-08, 12:20
|
|
 Stage 5
|
interiorul asa a fost sau este refacut?
|
|
|
05-08-08, 17:39
|
|
Stage 2
|
defineste interior.....,daca te referi la fetele de usi au fost refacute fiind necesara integrarea a 2 midbasi pe fiecare usa
|
|
|
05-08-08, 19:34
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by civic_ex
Daca iti place design-ul cd player-ului care il ai acum, ai putea opta pentru modelul urmator, din aceeasi generatie, adica Alpine 9833 care arata identic cu al tau, sau 9835, care are ecranul bio-lite.
Eu am avut un 9833 timp de 2 ani, si am fost extrem de multumit de el. Are 3way active, deci e o solutie foarte buna.
|
Cred ca cea mai accesibila varianta la noi este 9855. 9835 nu prea am vazut scos la vanzare.
Quote:
Originally Posted by sharkky
Comenzile de pe volan iti merg cu Alpine-ul asta?
|
Nu merg comenzile. Poate cu viitorul, nici nu stiu daca se merita sa dau banii pe un adaptor.
Quote:
Originally Posted by dj01fad
interiorul asa a fost sau este refacut?
|
Interiorul este original. Culoarea masinii, tipul pielii, culoarea pielii, presuletele si lemnul din interior sunt din pachetul Individual.
Quote:
Originally Posted by Marinu
Bafta in continuare cu sistemul.
|
Mersi, nu stiu cand o sa fie gata sau daca o sa fie vreodata terminat. E cineva pe aici care si l-a terminat?
|
|
|
05-08-08, 19:57
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Honda]
|
Quote:
Originally Posted by xxdadixx
Cred ca cea mai accesibila varianta la noi este 9855. 9835 nu prea am vazut scos la vanzare.
|
La 9855 e urat glide touch-ul, si preout-urile sant slabe.
zimi daca vrei un 9833, stiu pe cineva care are unul la pret ff ok
|
|
|
|
|