![]() |
BMW E46 Individual
15 Attachment(s)
In sfarsit imi prezint si eu sistemul din masina. Am ajuns intr-un final la configuratia de mai jos:
HU: Alpine 9831 Fata: 2 x DLS Iridium 6.2 Spate: Nimic Subwoofer: 1 x Fi Q 15" in cutie inchisa ~70l MDF 25mm Amplificator fata: DLS RA20 Amplificator Sub: DLS A6 Conectica: Dietz, Helix, Tsunami .... Cap: GZ 1 farad Baterie: originala - Planuri de viitor: Un acumulator mai sanatos, schimbat niste cabluri originale la masina :D, o antifonare mai serioasa a portierelor, estetica portbagaj . SIstemul nu a fost facut pentru competitii, am incercat sa obtin un sunet cat mai tare si clar cu un bas foarte jos . - Orice comentarii si sugestii sunt binevenite. Poze: |
Re: BMW E46 Individual
arata foarte bine sistemul tau...niste poze cu ce ai in portbagaj nu ai ? mi se pare normal ca sistemul sa ti-l faci sa sune bine pentru tine si nu pt competitii...amplificatorul DLS RA20 este suficient pt difuzoare sau ai de gand sa mai cumperi inca unu?
|
Chiar ma intrebam cand o sa prezinti sistemul "individualului" ...iar daca imi permiti vin si eu cu cateva sugestii (asta dupa ce am ascult masina)
schimba cd-ul cu unul ce permite 3way , foloseste aceasta functie si pune o medie dome in locul unuia dintre tweetere ;) In rest nu ramane decat sa te felicit pentru proiect si nu numai ;) Toate cele bune |
2 Attachment(s)
Quote:
|
o sa ramai tot la clasa reference sau o sa urci la un moment dat la ultimate si pe partea de voce...stiu ca esti fan sa zic dls asa ca eu am avut o statie de la tine luata...dls ca21...din pacate nu mai exista ca mi-au furat masina...oricum sa stii ca ai lucrat foarte frumos sistemu pe care il ai...bafta in continuare
|
Daca fetele de usa pentru cele 2 dif DLS le-ai lucrat tu, ai toata admiratia mea!
Ca o parere personala: un singur tweeter este suficient. Precum iti spunea si VRX, incearca o medie... eventual ingropata cumva in bord. Tot ca o parere personala, iti recomand accumulatori Odyssey PC 2150S. Costa aprox 420Euro. Se gasesc si Romania. |
arata bine sistemul tau dadi la fel ca masina..
fa-ti timp sa aranjezi portbagajul ca arata...cu degetul. in rest e foarte bine. am si ascultat masina si mi s-a parut ok singurul lucru care te trage in jos e playerul. ca o parere personala: as merge pe full-activ pastrand ra20 pt midbass iar pt tweeter <nu tweetere> as cauta ceva bun. |
Quote:
Pe moment am un GZ 12.2500 de pe fosta masina pe care o sa-l scot la vanzare, tin cont si de parerea ta si o sa ma "interesez" despre acumulatorul recomandat. Quote:
Quote:
----- P.S. De ce nu 2 tweetere? |
Daca iti place design-ul cd player-ului care il ai acum, ai putea opta pentru modelul urmator, din aceeasi generatie, adica Alpine 9833 care arata identic cu al tau, sau 9835, care are ecranul bio-lite.
Eu am avut un 9833 timp de 2 ani, si am fost extrem de multumit de el. Are 3way active, deci e o solutie foarte buna. |
Comenzile de pe volan iti merg cu Alpine-ul asta?
|
28 Attachment(s)
De ceva timp ma gandeam sa deschid eu acest thread dar timpul nu m-ia dat nici o sansa, asa ca o sa completez eu aici cu poze din timpul constructiei. ;)
Panourile de pe fetele de usi au fost construite separat, dupa care au fost finisate si lipite de fetele de usi pe spate cu fibra de sticla. https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1217866445 Tot din categoria... modificari pentru o incadrare optica cat mai buna a difuzoarelor in habitaclul masinii fac parte si procesul de vopsire a grilelor midbasiilor + tweeterelor si folosirea materialului cu textura si culoare identica cu cea de fabrica (save si zoom pe poza din link) https://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1217866231 Pentru partea de design, idei si constructie suntem responsabili noi (MBaudiophile) alegerea componenteleor si restul deciziilor sunt luate de prietenul nostru XXDADIXX ;). Bafta in continuare cu sistemul. |
interiorul asa a fost sau este refacut?
|
defineste interior.....,daca te referi la fetele de usi au fost refacute fiind necesara integrarea a 2 midbasi pe fiecare usa
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
La 9855 e urat glide touch-ul, si preout-urile sant slabe. zimi daca vrei un 9833, stiu pe cineva care are unul la pret ff ok |
| All times are GMT +2. The time now is 23:04. |
- Copyright 2026 4Tuning