14-01-08, 22:19
|
|
|
Administrator
  Stage 5
Member of: [Super Moderators] [4TuningRO]
|
Maserati Quattroporte "Collezione Cento"
Maserati Quattroporte "Collezione Cento"
Maserati a venit la Detroit cu sedan-ul sau de varf, Quattroporte "Collezione Cento", model care va fi fabricat in doar 100 de exemplare.
Vehiculul adaposteste un sistem multimedia pozitionat in cotiera banchetei din spate, care contine o mufa AUX-IN, docking station pentru iPod, reader SIM card si port USB.
Pasagerii pot vizualiza fotografii, filme sau pot asculta muzica in format MP3/WMA dupa alte medii de stocare.
Sistemul audio de la bord si castile Bluetooth pot fi folosite de asemenea pentru auditia melodiilor preferate.
Versiunea GranTurismo este echipata cu un motor V8 4.2l de 405 CP (la 7000 RPM), viteza maxima fiind de 285 km/h si 0-100 km/h in 5.2 s.
|
|
|
14-01-08, 22:24
|
|
 Stage 5
Member of: [AUDI] [MERCEDES] [2 Roti]
|
Re: Maserati Quattroporte "Collezione Cento"
Are un interior foarte special,arata extraordinar de bine si exteriorul,dar si interiorul!O super masina.
|
|
|
15-01-08, 02:14
|
|
Stage 3
Member of: [SEAT]
|
Limuzina mea preferata...cu stil..prea tare
|
|
|
15-01-08, 09:35
|
|
|
Hyundai Driver
 Stage 5
Member of: [Hyundai]
|
Interiorul m-a impresionat e foarte luxos si desenat frumos
|
|
|
15-01-08, 09:40
|
|
  Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4TuningRO]
|
|
|
|
15-01-08, 10:53
|
|
  Stage 5
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [Freehand Design Usergroup] [4Tuning International] [AirBrush] [4Rally]
|
sincer prefer un maserati quattroporte in loc de un maybach
|
|
|
15-01-08, 11:32
|
|
|
Skoda Driver
 Stage 5
Member of: [SKODA]
|
sincer prefer un gran turismo in loc de orice si asta e bestial
|
|
|
16-01-08, 15:39
|
|
Stage 2
Member of: [MERCEDES]
|
un mare minus pt display'ul de 3310 din spate si pt butoanele de incalzire a scaunelor sub capacul de cotiera si alt mare minusssss pt centurile negre in loc sa fie in culoarea pielii.....un singur plus....motorul
|
|
|
20-01-08, 15:40
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by tca1
un mare minus pt display'ul de 3310 din spate si pt butoanele de incalzire a scaunelor sub capacul de cotiera si alt mare minusssss pt centurile negre in loc sa fie in culoarea pielii.....un singur plus....motorul
|
ce ma bucur ca ai acordat si un plus... vai si ce minus mare pt centuri, tu chiar esti cunoscator
|
|
|
20-01-08, 16:01
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
Quote:
|
eeeextraordinar ne-am dat in barci... acu nu ne mai place sa ne arate informatiile de la clima pe un display mic monocrom nu? lasa ma sa iei tu masina asta mai intai sa ti-o permiti tu, macar scaunele+bancheta din ea  ) dup-aia sa iti instalezi tu un display de 22" TFT cu contrast de 16000:1, cu timp de raspuns de 1-2ms, cu 17000miliarde trilioane ce-or fi de culori sa-ti arate tie cate grade ai dat sa fie in masina... ma tu gandesti macar ce spui? revino cu picioarele pe pamant... auzi "display de 3310" asa zic si aia de 6-7 ani de pe la bunicamea de pe scara... 
si acu masina: interioru e superb, nu cred ca mai exista alte masini care sa imbine luxul cu sportivitatea (405CP la 7000rpm  ) ajungi sa stai in spate comod pe bancheta din piele, te uiti la un dvd, si o data auzi animalu cum incepe sa urle in stilu' ala italienesc, ti se lipesc plamanii de scaun si vezi cum sare vitezometrul  asta inseamna masina italieneasca
|
|
|
20-01-08, 18:20
|
|
Stage 2
Member of: [MERCEDES]
|
Quote:
Originally Posted by amphetamine
eeeextraordinar ne-am dat in barci... acu nu ne mai place sa ne arate informatiile de la clima pe un display mic monocrom nu? lasa ma sa iei tu masina asta mai intai sa ti-o permiti tu, macar scaunele+bancheta din ea  ) dup-aia sa iti instalezi tu un display de 22" TFT cu contrast de 16000:1, cu timp de raspuns de 1-2ms, cu 17000miliarde trilioane ce-or fi de culori sa-ti arate tie cate grade ai dat sa fie in masina... ma tu gandesti macar ce spui? revino cu picioarele pe pamant... auzi "display de 3310" asa zic si aia de 6-7 ani de pe la bunicamea de pe scara... 
si acu masina: interioru e superb, nu cred ca mai exista alte masini care sa imbine luxul cu sportivitatea (405CP la 7000rpm  ) ajungi sa stai in spate comod pe bancheta din piele, te uiti la un dvd, si o data auzi animalu cum incepe sa urle in stilu' ala italienesc, ti se lipesc plamanii de scaun si vezi cum sare vitezometrul  asta inseamna masina italieneasca 
|
din ce ai spus tu reiese exact ce am spus yo ca iti place sa te uiti la dvd ''display de 22" TFT cu contrast de 16000:1, cu timp de raspuns de 1-2ms, cu 17000miliarde trilioane ce-or fi de culori'' si iti place motoru italienesc adica plusul din comentul meu.
aa si nu uita asta nu e ferrari sa nu conteze ca ii inchizi usa de o sarma ci e maserati,displayu' conteaza omule!
|
|
|
20-01-08, 18:52
|
|
|
Audi Driver
 Stage 5
Member of: [AUDI]
|
Foarte tare , eleganta si putere, in stil european  .
@tca1 - eu zic sa faci o scrisoare catre cei ce au conceput proiectul .
Propun sa punem mana de la mana si sa le trimitem un colet cu 100 de display-uri . Eu donez unul de motorola , cu multe culori .
21-01-08, 12:06
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by BC-20-LET
Foarte tare , eleganta si putere, in stil european  .
@tca1 - eu zic sa faci o scrisoare catre cei ce au conceput proiectul .
Propun sa punem mana de la mana si sa le trimitem un colet cu 100 de display-uri . Eu donez unul de motorola , cu multe culori . 
|
mai am si eu vreo 2 samsunguri pe care nu le mai folosesc. o sa fie prima climatizare cu abonament vodafone  au mai ramas de strans vreo 97 ...
|
|
|
21-01-08, 13:27
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
Quote:
din ce ai spus tu reiese exact ce am spus yo ca iti place sa te uiti la dvd ''display de 22" TFT cu contrast de 16000:1, cu timp de raspuns de 1-2ms, cu 17000miliarde trilioane ce-or fi de culori'' si iti place motoru italienesc adica plusul din comentul meu.
aa si nu uita asta nu e ferrari sa nu conteze ca ii inchizi usa de o sarma ci e maserati,displayu' conteaza omule!
|
esti dus tata ai priceput mai mult decat o gramada  pai ba (cenzurat) la ce dracu vrei ma display color pt clima?  u nu gandesti? nu-ti ajung alea 2 din scaune? vai de cap de om viseaza tu in continuare la masina asta cand oi avea-o tu atunci sa comentezi
|
|
|
05-02-08, 10:34
|
|
 Stage 5
|
cea mai tare, si-a surclasat net concurentza.....
|
|
|
|
|