![]() |
Maserati Quattroporte "Collezione Cento"
11 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...bd16c84179.jpg
Maserati Quattroporte "Collezione Cento" Maserati a venit la Detroit cu sedan-ul sau de varf, Quattroporte "Collezione Cento", model care va fi fabricat in doar 100 de exemplare. Vehiculul adaposteste un sistem multimedia pozitionat in cotiera banchetei din spate, care contine o mufa AUX-IN, docking station pentru iPod, reader SIM card si port USB. Pasagerii pot vizualiza fotografii, filme sau pot asculta muzica in format MP3/WMA dupa alte medii de stocare. Sistemul audio de la bord si castile Bluetooth pot fi folosite de asemenea pentru auditia melodiilor preferate. Versiunea GranTurismo este echipata cu un motor V8 4.2l de 405 CP (la 7000 RPM), viteza maxima fiind de 285 km/h si 0-100 km/h in 5.2 s. |
Re: Maserati Quattroporte "Collezione Cento"
Are un interior foarte special,arata extraordinar de bine si exteriorul,dar si interiorul!O super masina.
|
Limuzina mea preferata...cu stil..prea tare:D
|
Interiorul m-a impresionat e foarte luxos si desenat frumos
|
5 Attachment(s)
:arrow: :arrow: :arrow:
|
sincer prefer un maserati quattroporte in loc de un maybach
|
sincer prefer un gran turismo in loc de orice si asta e bestial
|
un mare minus pt display'ul de 3310 din spate si pt butoanele de incalzire a scaunelor sub capacul de cotiera si alt mare minusssss pt centurile negre in loc sa fie in culoarea pielii.....un singur plus....motorul
|
Quote:
|
Quote:
si acu masina: interioru e superb, nu cred ca mai exista alte masini care sa imbine luxul cu sportivitatea (405CP la 7000rpm:shock:) ajungi sa stai in spate comod pe bancheta din piele, te uiti la un dvd, si o data auzi animalu cum incepe sa urle in stilu' ala italienesc, ti se lipesc plamanii de scaun si vezi cum sare vitezometrul :lol: asta inseamna masina italieneasca:peace: |
Quote:
aa si nu uita asta nu e ferrari sa nu conteze ca ii inchizi usa de o sarma ci e maserati,displayu' conteaza omule! |
Foarte tare , eleganta si putere, in stil european :lol: .
@tca1 - eu zic sa faci o scrisoare catre cei ce au conceput proiectul . Propun sa punem mana de la mana si sa le trimitem un colet cu 100 de display-uri . Eu donez unul de motorola , cu multe culori . :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
cea mai tare, si-a surclasat net concurentza.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:15. |
- Copyright 2026 4Tuning