Incerc si eu o prezentare a masinii mele: VW GOLF I, 1977, 1.452 cmc diesel, (in 2 usi), "furia rosie" . Inca e in preparare. Am inceput cu "lucrurile normale" si anume interior, fete de usi, scaune(huse) etc. O sa incerc sa continui si cu un mic "tuning" : pleoape, spoiler etc.
Daca aveti ceva idei, va ascult. Mai e de munca....
Merci.
P.S. Interiorul din anumite poze nu se mai potriveste...erau pozele putin mai vechi
Am vrut sa editez postul anterior ca sa-ti mai spun ceva dar din cauza regulii de "5minute" nu am putut.
Sfaturi :
1. Incearca sa ai tapiseria din masina in maxim 2 culori , poti opta pentru Negru - rosu , dar atat! incearca sa scapi de culorile in plus [ cele de pe portiere ].
2. Husele alea de pe scaun incearca sa le intinzi in asa fel incat sa se muleze cat mai bine pe scaunele tale, recomand oricum tapisarea scaunului [ lucru pe care il voi face si eu la a mea ].
3. Era un user pe forum Turbo care oferea MOKA un bord cu turometru de G1 si un set de triple => https://forum.4tuning.ro/showpost.php...1&postcount=64 asta este post-ul lui , poti sa-i dai un PM [ private message ].
4. Keep it up! Vreau sa vad un G1 ca al lui WOB si in bucuresti
golfu mk1 poti sa il transformi cu bani relativ putini intr-o mica bomba
in cazul tau : da jos carligu de remorcare, dunga aia de pe lateral, reconditioneaza barile, da jos tot ce nu ii original si apoi :masca+ faruri derby , stopuri jumate clare jumate rosii, pleoapa model kamei, jante borbetA, aripile putin evazate+ susp sport si cam atat bafta la tunat k ai ce....dak era si gti ...
Nu as prea vrea sa inlocuiesc materialul de la fetele de usi sau de pe tavan ( este acelasi chiar dc nu s-a vazut corect in poze). Intr-adevar, este vorba de un vinilin gri insa (din cate am inteles) negru nu este recomandat deoarece noaptea reflecta farurile celor din spate ( )
Husele sigur le voi intinde mai bine pe scaune (erau la primia mana ).
Am dat PM ptr bord (sper sa mai fie) ...
Acum am achizitionat si un eleron...si voi continua.
BINE AI VENIT PE FORUM
foarte faina masinutza ta (desi is fan caroserie model 81-83)
prima masina condusa dupa ce mi-am luat permisul a fost un mk1 din 77 tot rosu
totul depinde de cat esti dispus sa investesti in tuningul masinii (?) si pe ce vrei sa investesti .. aspect sau motor!Ca idei sunt GARLA
in speranta ca o sa fi activ in zona asta de forum iti urez spor la postat si sa ne ti la curent cu ce i faci jucariei
Nu as prea vrea sa inlocuiesc materialul de la fetele de usi sau de pe tavan ( este acelasi chiar dc nu s-a vazut corect in poze). Intr-adevar, este vorba de un vinilin gri insa (din cate am inteles) negru nu este recomandat deoarece noaptea reflecta farurile celor din spate ( )
Husele sigur le voi intinde mai bine pe scaune (erau la primia mana ).
Am dat PM ptr bord (sper sa mai fie) ...
Acum am achizitionat si un eleron...si voi continua.
Merci inca o data si bafta!
daca te ai gandit vreodata sa ii faci bari si vrei sa le vinzi pe astea de tabla te rog da-mi si mie un PM !
Pt bord ti am dat PM !
daca te ai gandit vreodata sa ii faci bari si vrei sa le vinzi pe astea de tabla te rog da-mi si mie un PM !
Pt bord ti am dat PM !
Ok..te anunt pentru bari. Merci pentru bord, dar in valtoarea momentului am "uitat" ca am masina diesel....si ca trebuie un bord in concordanta cu.... .
Member of: [RENAULT] [Freehand Design Usergroup] [DACIA]
Re: Golfulet I (poate cel mai vechi de aici)
bulldog imi dai voie sa te contrazic? sa arate un golf ca cele puse de tine te costa usor 1500-2000eur asta fara motor si cu exceptia ca masina sa fie ok din punct de veder al caroseriei.numai suspensia sport cost 1000eur.daca ai bani merita sa faci din golf o adevarata masina da iti trebuie bani seriosi sa o faci sa arate asa,si ma indoiesc ca cine are inca 3000eur in plus isi cumpara golf 1 sa-l tuneze.cel putin nu la noi
poate nu ai observat... dar am scris cu bani "relativ" pitini ... in comparatie cu alte masini ... sunt putini ....nu stiu ce ai face cu 3000 de euro la o masina dupa 2000 ... si din banii aia sa se si vada ca ai facut ceva ... si sincer... eu mai degraba as da 4000 de euro pe un golf 1 original si pe pisele necesare sa il fac sa arate in felul ala decat sa imi iau un calibra obosit si alerga de vai de mama lui (asta dupa parerea mea fiind si parerea a 80% din pers de pe forum, tinand cont ca este un forum bazat pe tuning) ....acum hai sa term cu offtopicu si sa il lasam pe motan sa ne prezinte ce o mai facut la masina
Member of: [RENAULT] [Freehand Design Usergroup] [DACIA]
Re: Golfulet I (poate cel mai vechi de aici)
de acord cu tine.mie chiar imi place mk1 poate cel mai mult dintre golfuletze,numai daca toti ar gandi ca tine ar fii ok.dar majoritatea isi i-au golf 1 sa nu isi ia dacie si cred ca putin si-ar lua un mk1 sa-l tuneze.masina asta cu bani iese ceva super.si chiar sper ca motan sa faca ceva beton din masina asta,si sa nu o modifice cu spoilere sau alte prosti.
sper din toata inima sa nu fie un eleron din vitan zi-mi ca nu e asa te rog!
Nu este din Vitan. Sincer, eu nu am gasit in Vitan asa ceva (si nici persoana avizata care le face).
Este luat de la un "forumist" si este VW original .