07-12-07, 13:16
|
|
 Stage 5
|
g2 gti
sal.. maine ma duc sa`mi iau si yo un g2 gti .. motor 1.8 16 v 140 cp .. masina arata foarte foarte bine..dar ash vrea un body kit si vreau sa`i dau jos cele 2 faruri mici din fatza..sa`i prelungesc capota si sa`i schimb grila..are cineva cunostintze sa se ocupe de asa ceva?app sunt din buc  o sa pun cateva poze de la actualul prop..promit sa revin cu poze noi de la noul proprietar..adik je :P
|
07-12-07, 13:38
|
|
 Stage 5
Member of: [VW]
|
Re: g2 gti
ce an e? ce modificari are? si ce bani dak nu e confidential. ma da detalii
|
|
|
07-12-07, 14:17
|
|
 Stage 5
|
an 89 modificari..ce sa zic..kit ambreiaj sport..cutie sport..axe cu came mai mari..urmeaza un filtru sport..sper..pe viitor.. bani 3400..
|
|
|
07-12-07, 15:39
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by micuu
an 89 modificari..ce sa zic..kit ambreiaj sport..cutie sport..axe cu came mai mari..urmeaza un filtru sport..sper..pe viitor.. bani 3400..
|
Masina are ag xx CHI nu? despre modificari si alte cele nu vorbesc nimic. Masina arata bine, clemele de pe capota sunt de forma, sunet frumos, interior ok ,exterior ok. Pretul este bun avand in vedere starea masinii. Ti-o da asa cum e sau ii ia jantele de pe ea? Tu mai trebuie sa ii pui un bandou pe stanga ca nu il are.
Ps: cand vii sa o iei o pui la incercare cu un gsi de 115 cai?

2,0 MPI.......109 iepe si shase cai frumosi
|
|
|
07-12-07, 15:53
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by bobby_gsi2
Masina are ag xx CHI nu? despre modificari si alte cele nu vorbesc nimic. Masina arata bine, clemele de pe capota sunt de forma, sunet frumos, interior ok ,exterior ok. Pretul este bun avand in vedere starea masinii. Ti-o da asa cum e sau ii ia jantele de pe ea? Tu mai trebuie sa ii pui un bandou pe stanga ca nu il are.
Ps: cand vii sa o iei o pui la incercare cu un gsi de 115 cai?
|
fara jante ..am inteles ca`mi pune niste bbs`uri pe ea..nu ma dau deocamdata..masina sper sa capete alta forma si sa`i vina si un filtru sport..deocamdata nu se ruleaza cu ea  despre modificari dc nu vrei sa vorbesti?chiar m`ai facut curios..rau
|
|
|
07-12-07, 16:35
|
|
 Stage 5
|
cam care e pretul unui golf 2 gti ? din curiozitate. de curand am intrat si eu in posesia unuia,stiu ca pare stupida intrebarea mea dar eu m`am orientat la faptul ca pe fostul proprietar i`l cun personal si masina de cand a cumparato a stat in fata blocului la mine.
|
|
|
07-12-07, 16:36
|
|
 Stage 5
|
depinde in ce stare e masina..
|
|
|
07-12-07, 16:44
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
Nu imi place sa vorbesc despre lucrurile care nu le cunosc deci mi se pare normal sa nu zic nimic de modificari . Cat despre masina...nu stiu ce ai cu ea de vrei sa ii schimbi aspectul? Personal am vrut sa imi iau g2 gti dar intamplarea a facut sa fiu posesor de gsi. Chiar daca luam gti.....look-ul tot original ramanea....de fapt cum e si la gsi. O masina e frumoasa daca e dreapta, originala, jante frumoase si lasata la pamant (cel putin asta e parerea mea). E numai o parere si fiecare isi face masina dupa cum doreste. O sa vezi tu masina, o sa o incerci si apoi sa ne spui parerile aici. Fiind cu gandul la gti....o sa iti urmaresc topicul cu mare interes. Bafta
|
|
|
07-12-07, 16:47
|
|
 Stage 5
|
vroiam doar sa aflu daca e de rau sau e de bine.. atat..ce tzine de aspect..va arata la fel (sau aproape la fel) ca celelalte g2`uri de pe la noi de prin tzara..linia va ramane de golf  asta e clar.. si ti`am zis ce tzine de modificarile facute la masina chiar sunt curios daca stii daca e de rau sau de bine..mi`ai aruncat o pastila pe care n`o pot dizolva in apa..cam asta e comparatia intre ce ai zis tu si ce ma intereseaza pe mine..deci sunt foarte curios sa stiu daca modificarile aduse masinii sunt reale si daca e de bine sau de rau..scz daca am aberat dar n`am gasit alta comparatie
|
|
|
07-12-07, 17:20
|
|
 Stage 5
|
bafta cu masina! te astept si al rubrica dedicata "Proprietarilor de golf 2 " bineinteles dupa ce intrii in posesia ei si mai faci cateva poze! bafta
Last edited by balann_jointt; 07-12-07 at 17:23.
|
|
|
07-12-07, 17:25
|
|
 Stage 5
Member of: [MERCEDES]
|
daca o iei sa nu scoti farurile..arata misto cu ele asa !! golf-urile 1 si 2 cu 2 faruri mi se par urate (decat daca au un bad boy look sanatos acolo)
|
|
|
07-12-07, 17:30
|
|
 Stage 5
|
dap balann sper sa o iau maine ma duc in pitesti sa vad cum sta treaba..ms...sebaaa daca ii dau farurile jos o sa`i prelungesc capota..evident o sa aiba bad boy look  tineti`mi pumnii maine sa fie masina ok  maine seara vin cu vesti proaspete eventual si cu poze daca o iau
|
|
|
07-12-07, 17:32
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by bobby_gsi2
Nu imi place sa vorbesc despre lucrurile care nu le cunosc deci mi se pare normal sa nu zic nimic de modificari . Cat despre masina...nu stiu ce ai cu ea de vrei sa ii schimbi aspectul? Personal am vrut sa imi iau g2 gti dar intamplarea a facut sa fiu posesor de gsi. Chiar daca luam gti.....look-ul tot original ramanea....de fapt cum e si la gsi. O masina e frumoasa daca e dreapta, originala, jante frumoase si lasata la pamant (cel putin asta e parerea mea). E numai o parere si fiecare isi face masina dupa cum doreste. O sa vezi tu masina, o sa o incerci si apoi sa ne spui parerile aici. Fiind cu gandul la gti....o sa iti urmaresc topicul cu mare interes. Bafta
|
bobby inca mai astept raspuns de la tine
|
|
|
07-12-07, 19:11
|
|
 Stage 5
Member of: [FORD] [VW]
|
Frumoasa masina....dar de ce scaune de Opel pe Vw? :-S
|
|
|
07-12-07, 19:15
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [4Rally]
|
daca lasi aspectul clasic , pune pleoapa , nu face badboy look ca o sa arate ca dracu !
|
|
|
|
|