Lamborghini organizează o şcoală de pilotaj? Şi eu ce fac, scriu despre asta în loc să-mi fac de cap pe circuit? Ce om?!
Lamborghini a deschis
Academia cu acelaşi nume, iar singurele cuvinte pe care le avem sunt: “metal supărat foc”. Pentru preţul de
3.900 de euro (puţin sub 5.000 dolari americani) poţi obţine cazare, două zile pe pistele de la Vallelunga sau Adria Raceway din Italia (normal, doar unde credeaţi că vă veţi duce?), oportunitatea de a pilota modelele
Gallardo LP 560-4 şi Murcielago LP 640, precum şi înregistrările cu tine la volan. Ultima parte e mai ales pentru nepoţi.
Cei de la Lamborghini chiar se implică şi le complică. Există trei categorii mari şi late (şi când am spus asta chiar am savurat fiecare cuvânt) la care vă puteţi înscrie:
Track Academy, Advance Academy şi Winter Academy.
Ştiu că aţi vrea să fiţi lăsaţi singuri şi netulburaţi la volan dacă tot daţi atâţia bani şi staţi în aşa maşini, dar odată ajunşi acolo veţi fi preluaţi şi instruiţi în arta pilotajului de specialiştii de la Lamborghini.
Hai… gata cu criza. Acum că v-am dat şi link-ul urmaţi-l până la capăt. Go flat boys and, why not, girls.
http://www.lamborghiniacademy.com/