![]() |
Lamborghini a deschis Academia Lamborghini
15 Attachment(s)
Lamborghini organizează o şcoală de pilotaj? Şi eu ce fac, scriu despre asta în loc să-mi fac de cap pe circuit? Ce om?!
Lamborghini a deschis Academia cu acelaşi nume, iar singurele cuvinte pe care le avem sunt: “metal supărat foc”. Pentru preţul de 3.900 de euro (puţin sub 5.000 dolari americani) poţi obţine cazare, două zile pe pistele de la Vallelunga sau Adria Raceway din Italia (normal, doar unde credeaţi că vă veţi duce?), oportunitatea de a pilota modelele Gallardo LP 560-4 şi Murcielago LP 640, precum şi înregistrările cu tine la volan. Ultima parte e mai ales pentru nepoţi. Cei de la Lamborghini chiar se implică şi le complică. Există trei categorii mari şi late (şi când am spus asta chiar am savurat fiecare cuvânt) la care vă puteţi înscrie: Track Academy, Advance Academy şi Winter Academy. Ştiu că aţi vrea să fiţi lăsaţi singuri şi netulburaţi la volan dacă tot daţi atâţia bani şi staţi în aşa maşini, dar odată ajunşi acolo veţi fi preluaţi şi instruiţi în arta pilotajului de specialiştii de la Lamborghini. Hai… gata cu criza. Acum că v-am dat şi link-ul urmaţi-l până la capăt. Go flat boys and, why not, girls. http://www.lamborghiniacademy.com/ |
Re: Lamborghini a deschis Academia Lamborghini
Superba treaba...pentru cei care isi permit asa ceva...pentru banii aia mai bine o inchiriezi 1 saptamana(sincer e mai favorabil)...Ferrari cand va face astfel de eventuri?
|
bai frate ce nasol pentru noi, oamenii de rand :( dc nu ne-am nascut si noi toti egali? :) de laudat acest program...felicitari! sper sa ajunga copilul meu la ei...k eu sigur nu am cum in viata asta :cry:
|
Daca tot binevoiesti sa ne anunti si pe noi de ultimele noutati macar fa-o impartial...adik la faza cu inregistrarile k sunt pentru nepoti nu prea cred asta pentru k pe inregistrarea poate sa fie si ultima cu tine in viata...adik nu stiu,nu prea mi se pare corect ce ai zis tu acolo....
On:super tare dar este si cu un scop...cred ca le-a ajuns cutitu la os cu vanzarile si e o campanie de marketing buna... |
bine`i sa ai bani :(
|
asa se distreaza cei care inca mai au bani:twisted:
|
1)Cosmin Arsene, te vad redactor si membru nou pe forum...bine ai venit :) (place felul in care redactezi ;) fata de ceilalti redactori :P )
2) Buna treaba au facut astia de la lambo...poate am sa fiu absolvent odata si odata |
De laudat Acest Proiect .. acum intrebarea e ... cat o sa tina ...odata cu recesiunea asta multi no sa mai aiba nici dupa ce bea apa vorba bunici ..
|
Stai linstit ca nu pe cei pentru care e initiat proiectu ii loveste criza. Tot pe noi plebeii o sa ne doara cel mai tare. Ei o sa fie mai putin bogati, da' tot bogati ;)
|
2 zile as biciui pana la sange fiecare calutz din motorul ala...si dupaia daca tot sunt filmat las face praf...sa am o amintire de neuitat pentru nepotii mei :D
|
Nu cred ca exista o metoda mai buna de relaxare... . Mi se pare genial sa pleci intr-o mini-vacanta si sa si vii cu niste cunostinte despre pilotaj.
|
asa cadou da....parca mi ar place sa mi dea cineva banii astia si sa fac cursurile astea......:lol: superb
|
e intr`adevar unul din cele mai frumoase moduri de relaxare...dar e NUMAI pentru cei cu multi bani!
|
in viatza asta nu cred ca o sa pot ajunge vreodata acolo....:sad:
|
nu exista si bursa pentru asa ceva???
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:17. |
- Copyright 2026 4Tuning