24-03-09, 09:53
|
|
Stage 3
|
Re: Dacia Duster va fi prezentată astăzi, 23 martie, în Bucureşti. Ne vedem acolo...
parerea mea este daca se face la fel cum s-a procedat si cu "steppe" pastreaza caroseria si arunca gadget-urile o sa avem o masina cu planetare mai tari ca wv cu garda la sol generoasa pentru trecerile liniilor de tramvai si tot asa ...
si sa nu uitam o masina populara si iubita de majoritatea romanilor
|
|
|
24-03-09, 10:19
|
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
  Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
Re: Dacia Duster va fi prezentată astăzi, 23 martie, în Bucureşti. Ne vedem acolo...
Quote:
Originally Posted by StreetStyle22
mitza mtb de ce nu ? 105 caluti.Eu zic ca e bine.
|
nu conteaza caii... dar nici nu poti sa propulsezi o masina de 2 tone cu un motor de 800cmc
|
|
|
24-03-09, 13:04
|
|
|
Suzuki Driver
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Rally] [Suzuki]
|
de unde 2 tone ? ... e concept, si nu se va produce.
in momentul in care va aparea ceva care a avut la baza duster-ul, atunci putem vorbi de motoare, si kg, si consum si alte chestii. pana atunci discutiile astea chiar nu isi au rostul.
(ps ... dolb tu erai cu motorina, are cuplu la turatii joase, deci o sa poata sa o miste din loc bine.)
|
|
|
24-03-09, 13:15
|
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
  Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
a pai si atunci de ce nu se pun motoare de 1.5 sau 1.2 diesel pe serie 7 sau pe x5 ca tot au cuplu la turatii joase! sau de ce nu se pune 2.0 hdi pe tiruri?
|
|
|
24-03-09, 13:34
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by dolb
a pai si atunci de ce nu se pun motoare de 1.5 sau 1.2 diesel pe serie 7 sau pe x5 ca tot au cuplu la turatii joase! sau de ce nu se pune 2.0 hdi pe tiruri?
|
Sau de ce nu pun un motoras pe acumulatori la un Tico =))
|
|
|
24-03-09, 13:40
|
|
|
Suzuki Driver
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Rally] [Suzuki]
|
pai 105 cai, la un motor de 1,5 e chiar oky. si cand ai vazut si cat de "masiva" e cu siguranta ii ajunge
|
|
|
24-03-09, 17:54
|
|
 Stage 5
|
Aici se vede ca fiecare vorbeste din auzite, cati dintre voi ati condus un logan? nu este el Mertz, dar nici vechea dacie nu mai este, usor usor o sa avanseze si ei
|
|
|
24-03-09, 17:59
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by Spark
pai 105 cai, la un motor de 1,5 e chiar oky. si cand ai vazut si cat de "masiva" e cu siguranta ii ajunge 
|
Are unu motor cam mic pentru un SUV, dar am inteles ca nu este asa masiva cum pare in poze.
|
|
|
24-03-09, 18:22
|
|
 Stage 5
Member of: [KIA]
|
depinde si de materialele care vor fii folosite. la ce dimensiuni are, nu cred ca va avea mai mult de 1400 kg, hai 1500. 105 cai diesel sunt suficienti, desi e clar ca nu va fii o masina sportiva sau care sa se infiga...
designul de serie probabil ca va fii pastrat in limitele decentei, dar va ramane interesant. va fii o masina ca toate celelalte, probabil cu un pret f bun. probabil si calitatea va fii alta.
|
|
24-03-09, 20:00
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by kalligraniento
Ce aveti cu Dacia fratilor? Eu lucrez la Skoda si saptamanal in afara de Skoda mai vad VW , Audi si din cand in cand cate un Seat si am prins o data o Solentza si 2 Dacii 1400. Pot sa zic fara nici o remuscare ca Daciile mai noi sunt foarte rezistente la planetare, bucsi si suspensi fata de VW. La motoarele nu le putem compara cu VW sau Audi sau alte marci, dar la Dacia sunt gandite special ptr ROMANIA!!...repet : PENTRU ROMANIA, PTR DRUMURILE NOASTRE! Sa fim serios , pe drumurile noastre nu ai nevoie de 160CP ca sa nu zic mai mult sau cine stie ce electronice de asistare.
Pentru tara noastra, Dacia este alegerea perfecta:
1) Este o masina ieftina!
2) Raportul calitate-pret , foarte bun!
3) Rezistenta la drumuri Bucurestene si de tara!
4) Sa fii mandru ca esti ROMAN si ca ai o masina nationala , cu toate ca este in colaborare cu Renault, dar avem o masina nationala si trebuie sa ne mandrim cu asta! Sunt alte tari care nu ai masina lor nationala.
ON TOPIC: Design este foarte reusit , imi place, chiar as vrea sa apara cat mai repede in serie modelul asta si daca o sa am bani , am sa o cumpar 
|
sunt de acord 100% cu tine am spus si eu aceste lucruri la multa lume k dacia in special loganu este o masina pt romani si pt drumurile noastre si stiu ce spun pt ca lucrez la dacia& renault de cativa ani buni
|
|
|
25-03-09, 12:13
|
|
  Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4TuningRO]
|
Galerie Foto: Dacia Duster la Bucureşti
|
|
|
25-03-09, 13:05
|
|
 Stage 5
Member of: [Freehand Design Usergroup]
|
Re: Dacia Duster va fi prezentată astăzi, 23 martie, în Bucureşti (+ FOTO LIVE)
astept cu interes sa vad ce modele va scoate dacia in viitor
|
|
|
25-03-09, 13:25
|
|
 Stage 5
|
daca ar pastra liniile...ar fi super! a impresionat multa lume conceptul asta si ar trebui ca francezii sa tina cont de asta si sa incerce sa scoata un model cat mai apropiat ca design...
|
|
|
25-03-09, 13:53
|
|
 Stage 5
|
Foarte putine masini noi ies asemanatoare cu un concept. Un bun exemplu ar fi Honda Civic, care a pastrat destul de multe elemente de la conceptul de baza, inclusiv liniile.
Eu zic ca Dacia nu va scoate prea repede ceva care sa semene cu acest concept, dar oricum este de laudat ceea ce au realizat.
|
|
|
25-03-09, 14:58
|
|
|
Renault Driver
Stage 3
Member of: [DAEWOO] [RENAULT]
|
din pctu meu de vedere....NU imi place. designul e prea futurist....prea SF
|
|
|
|
|