30-01-09, 22:27
|
|
 Stage 4
|
Re: Prima fotografie cu Insignia OPC
eu stiam ca este quattro de la Audi cel mai bun sistem de tractiune integrala ever. Apoi cel de la Subaru si apoi BMW. De la locul 1 in jos poate lucrurile s-au schimbat dar primii cred ca tot audi sunt.
|
|
|
31-01-09, 16:50
|
|
  Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4TuningRO]
|
chiar sunt curios daca scoate 8 minute pe 'Ring.. de ex, CTS-V are nevoie de 550 cai pentru a reusi aceasta performanta (pt. ca tot vorbim de sedanuri)..
|
|
|
31-01-09, 18:57
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Ottaviano_m
eu stiam ca este quattro de la Audi cel mai bun sistem de tractiune integrala ever. Apoi cel de la Subaru si apoi BMW. De la locul 1 in jos poate lucrurile s-au schimbat dar primii cred ca tot audi sunt.
|
tocmai au fost detronati cei de la audi...de catre bmw...au fost pana acu cativa ani cei mai buni...dar bmw le-a luat-o un pic inainte...au fost facute teste si X-Drive a iesit peste Quattro, acum un an...
|
|
|
02-02-09, 15:58
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Ottaviano_m
|
nu cred ca poti vorbi de "cel mai bun", din moment ce fiecare om are preferintele lui in materie de tractiune. dar audi probabil il au pe cel mai vechi (de pe masinile de serie mare, bineinteles).
|
|
|
03-02-09, 12:09
|
|
Stage 3
|
o sa fie peste opel astra opc(ma refer la vanzari , ca la putere e )
|
|
|
03-02-09, 13:07
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by getedoi
nu cred ca poti vorbi de "cel mai bun", din moment ce fiecare om are preferintele lui in materie de tractiune. dar audi probabil il au pe cel mai vechi (de pe masinile de serie mare, bineinteles).
|
preferintele sunt altceva, quattro a fost desemnta cel mai bun acum vreo 3 ani. Cand vine vorba de tractiune integrala la berline(sau mai putin berline) din clasa premium departajarea se face prin stabilirea comportamentui optim in conditii de aderenta scazuta, si quattro era mai bun. Asta, "matematic" stabilit si nu stiu exact dupa ce criterii, dar asa se zicea. Dupa aceea zicea cineva ca BMW i-a depasit pe cei de la Audi, asta poate fi adevarat, nu contest(pe vremea primului X5 situatia asta era, este complet pertinent ca lucrurile sa se fi schimbat). Dar mi se pare interesant ca la paritate de motorizari , greutate, echipare si clasa un Quattro scoate timpi mai buni decat un X, asta si in prezent. Totusi, sunt de acord cu faptul ca asta nu vrea sa spuna neaparat ca quattro este mai bun ca X.
In alta ordine de idei, ma indoiesc ca insignia OPC ar scoate timpii aceia. Probabil mai ramane ceva de specificat in ecuatie, ca de ex. conditiile climatice si/sau sezonul. Si chiar daca ar fi scos timpii astia mi se pare absurd sa bata IS-F sau M3, ca sa nu mai zic de R8, poate este justificabil si prin faptul ca Insignia nu era produsul finit in proba ci se urmarea maximul pt circuit, deci in concluzie cred ca trebuie sa vedem varianta ce va aparea pe piata cum se descurca inainte sa dam verdictul.
|
|
|
10-02-09, 15:21
|
|
 Stage 5
|
Frumoasa masina, jos cu palaria.E un salt frumos pentru Opel.
|
|
|
18-03-09, 16:23
|
|
  Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4TuningRO]
|
Noul Insignia OPC surprins necamuflat!
Pentru a doua oară īn cāteva luni, noul Opel Insignia OPC (sau Vauxhall Insignia VXR, cum o să se numească īn UK) a fost surprins necamuflat.
Aşa cum se poate observa şi īn aceste fotografii, cea mai puternică versiune a noului Insignia va prelua o serie de elemente de design de la conceptul Opel GTC. Īn ceea ce priveşte partea tehnică, se aşteaptă ca Opel Insignia OPC să beneficieze de un motor V6 twin-turbo de 320 CP şi de tracţiune integrală.
Last edited by boy_wonder; 18-03-09 at 16:26.
|
|
|
18-03-09, 16:37
|
|
 Stage 5
|
Ha ha ha! a fost surprins in photoshop? sau unde? spoileru e o gluma proasta!
|
|
|
18-03-09, 16:45
|
|
 Stage 5
|
Motorul mi se pare o superbomba, dar sistemul 4x4 lasa de dorit, dupa cum se stie la mai toate opelurile integrale aveau probleme la cutia de transfer.
|
|
|
18-03-09, 16:46
|
|
|
Renault Driver
  Stage 5
Member of: [4Tuning International] [RENAULT]
|
Si eu stiam ca X-ul de la bmw ar fi cel mai bun 4x4, apoi quattro
|
|
|
18-03-09, 16:48
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by johhny
Si eu stiam ca X-ul de la bmw ar fi cel mai bun 4x4, apoi quattro
|
Unele teste realizate ar arata contrariul, quattro a fost si este si in prezent unul dintre cele mai bune sisteme de tractiune integrala, audi a6 allroad vs x5, castigator a6
|
|
|
18-03-09, 16:58
|
|
 Stage 5
Member of: [2 Roti] [4Rally] [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by askhy
Unele teste realizate ar arata contrariul, quattro a fost si este si in prezent unul dintre cele mai bune sisteme de tractiune integrala, audi a6 allroad vs x5, castigator a6 
|
depinde ce fel de masini compari..asa si intr-un comparativ X6 la egalitate cu GLK350 4MATIC deci foarte bune apoi urmau EVO X audi a4 2.0TFSI quattro...
|
|
|
18-03-09, 17:10
|
|
 Stage 5
|
Aici ai dreptate, dar la offroad, dintre audi si bmw, audi este ceva mai in fata decat bmw, totusi este posibil ca noua tehnologie sa o fi depasit pe cea de la audi.....
|
|
|
18-03-09, 17:13
|
|
 Stage 5
Member of: [FOTO]
|
audi, bmw... serios
oricine cu un interes serios in masini stie ca ATTESA-ETS si ETS-PRO sunt standardul de performanta/fiabilitate, de ani de zile
|
|
|
|
|