![]() |
Prima fotografie cu Insignia OPC
1 Attachment(s)
Aceasta este prima fotografie oficiala cu viitorul Opel Insignia OPC (Vauxhall Insignia VXR in UK), model ce va debuta cel mai probabil in martie, la Salonul Auto de la Geneva.
Desi fotografia este putin neclara, putem observa ca partea frontala a noului model preia elemente de design de la conceptul Opel GTC, prezentat in premiera la Geneva Motor Show 2007. La nivel tehnic, se asteapta ca noul Insignia OPC sa beneficieze de un motor V6 twin-turbo de 320 CP dar si de tractiune integrala. Daca vorbim despre performante, Hans Demant afrima ca prototipurile modelului au parcurs un tur de circuit la Nurburgring in aproximativ 8 minute. Totusi, se pare ca la Salonul Auto de la Geneva, noul Insignia OPC va veni sub forma de concept, in timp ce versiunea de serie ar putea debuta la Salonul Auto de la Frankfurt sau chiar mai devreme. |
Re: Prima fotografie cu Insignia OPC
misto rau "jucaria" :twisted:
|
4X4, 320cp... gata cu renumele prost al opc-ului la capitolul subvirare. si la cum sunt renumite pentru demarajele superbe, o sa fie ceva rau.
arpopo, sistemul de tractiune 4X4 va fi de provenienta SAAB, renumitul XWD |
ce sa zic... Bravo lor... ca fan al marcii opel , Insignia mi s-a parut un model reusit ! aaa si tractiunea integrala e ceva bun :)
|
se spune ca-i cel mai avansat sistem 4x4 la ora actuala.
|
Super masina,arata promitator ;)
|
V6 twin-turbo de 320 CP....tractiune integrala...imi place cum suna:tenisclap
asteptam modelul de serie:D |
pare sa fie cel mai tare model al celor de la opel, tinand cont la cate reclama i se face acestui insignia.
|
in sfarsit un opc 4X4 era si timpul
|
Quote:
|
este chiar superba masina asta ....... cred ca este singurul opel care imi place :D
|
Oare ce cilindree are ?
|
arata bine si acesta tinde sa fie modelul nr 1 de la opel....
|
frumoasa n-am ce zice, dar si pretul o sa fie pe masura.....
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:16. |
- Copyright 2026 4Tuning