![]() |
Video: Cum sa nu reactionezi cand primesti o amenda
Amenzile fac parte din viata noastra, a soferilor. Primim puncte amenda, amenda propriu-zisa, eventual si o mica mustrare verbala. Fiecare reactioneaza cum poate - unii se milogesc, altii insista cu rugamintile, altii isi folosesc sarmul personal - orice, pe scurt. Ei bine, am mintit. Am gasit ceva ce nu functioneaza.
Nu stim cine este doamna in cauza, ce a facut de a primit amenda sau ce extraordinar de infricosator cosmar a incercat sa evite, dar suntem convinsi ca are plamani puternici. Daca cineva intelege acest limbaj, sa ne zica si noua. Tineti mouse-ul aproape de butonul de volum, e groasa! <embed src="http://www.4tuning.tv/embedded/HeOls4ibeTy" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="450" height="366"> |
Re: Video: Cum sa nu reactionezi cand primesti o amenda
face mai rau ca o persoana posedata in biserica. zici ca o transeaza ala =))). sa ne fereasca Domnu de asemenea specii.:rolleyes2
|
placa in plm. la spitalu 9... daca se prefacea ce bataie merita.....
|
wtf?:rolleyes2
|
Dumenzeule:|:shock:
|
stiu ca vorbim de o conditie psihica precara...da io personal m`am cracanat de ras :)))))
|
Doamne ce o pocneam de-si revenea complet. Nu suport oamenii maturi care reactioneaza astfel ca sa obtina ceva.
|
o ''ratata'', face de parca o taiau de Craciun :)) ca pe porc......
|
io am trezit-o pe nevasta-mea ... m-a intrebat..ce..taie taica-tu porcu??? :| giezzzzzzz
|
FMM:lol:!!! Trebuiau sa scoata Taser-ul si sa-i aplice un soc sa-si inghita dracului limba!!!:shock:
Doamne, lipsea sa dea din picioare si ar fi fost ca si copilu ala razgaiat! Socant cum se pot purta unii...oameni maturi... https://www.220.ro/KokxW6tShl/Ce-Face...alds-Din-Copii Gasiti voi diferenta... |
Doamne fereste ce descreierata frate, face mai rau ca si Ignat (porcul care se taie de craciun), zici ca e posedata.noroc ca nu aveam volumul dat tare ca faceam infract cand o auzeam si imi spargea si timpanele.
|
Sa mor io de nu ma puneam in cur si radeam de ea pana nu mai puteam:)) Nu e de mirat, e de ras de prosti
|
E din Ucraina:)...
|
Pana si cainele ala se uita ciudat... :))
|
plm aveam castile pe urechi...........
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:03. |
- Copyright 2026 4Tuning