Member of: [Super Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4TuningRO] [Colectionar Machete]
Video: Cum sa nu reactionezi cand primesti o amenda
Amenzile fac parte din viata noastra, a soferilor. Primim puncte amenda, amenda propriu-zisa, eventual si o mica mustrare verbala. Fiecare reactioneaza cum poate - unii se milogesc, altii insista cu rugamintile, altii isi folosesc sarmul personal - orice, pe scurt. Ei bine, am mintit. Am gasit ceva ce nu functioneaza.
Nu stim cine este doamna in cauza, ce a facut de a primit amenda sau ce extraordinar de infricosator cosmar a incercat sa evite, dar suntem convinsi ca are plamani puternici. Daca cineva intelege acest limbaj, sa ne zica si noua. Tineti mouse-ul aproape de butonul de volum, e groasa!
Re: Video: Cum sa nu reactionezi cand primesti o amenda
FMM!!! Trebuiau sa scoata Taser-ul si sa-i aplice un soc sa-si inghita dracului limba!!!
Doamne, lipsea sa dea din picioare si ar fi fost ca si copilu ala razgaiat! Socant cum se pot purta unii...oameni maturi...
Re: Video: Cum sa nu reactionezi cand primesti o amenda
Doamne fereste ce descreierata frate, face mai rau ca si Ignat (porcul care se taie de craciun), zici ca e posedata.noroc ca nu aveam volumul dat tare ca faceam infract cand o auzeam si imi spargea si timpanele.
In a BMW, happiness isn't around the corner, happiness is in the corner.