A venit in sfarsit si vremea cand va pot prezenta cu multa mandrie o masina cu care acum ceva timp,
mai exact acum 8 ani (nu-mi vine sa cred de cat timp sunt membru 4tuning si sunt mandru),
am dat-o in barci grav.
Eram la inceput cu VT-ul si nu stiam nimic. Am luat acest Nissan 350z si am copiat dupa un alt VT.
Automat am incalcat o regula sfanta pe 4Tuning si anume (nu copiati de pe munca altuia, ban).
Am avut noroc.Intre timp, au trecut anii si am mai invatat cate ceva. Am zis ca merita incercat sa refac
din nou lucrarea. In primul rand vroiam sa-mi demonstrez mie ce pot, iar acum va arat si voua
Sper mult sa va placa pentru ca am muncit mult la ea si n-am vrut sa ma grabesc.
Dovada ca stau pe ea 2 de luni. Ce-i drept am lucrat la ea numai in weekend-uri pentru ca nu prea am avut timp.
Asadar sa vorbim putin si despre masina. 70% (daca estimez corect) din masina este brush. Doamne ce m-am mai chinuit. Este singura mea lucrare la care am insistat mult pe brush. Partea din fata este cunoscuta si in realitate fiind o inspiratie de pe acest
Nissan 350z. La faruri m-am inspirat de la
Nissan 370z. Capota am ales sa fie simpla, decat cu o textura de carbon. Interiorul este de asemenea brush (cu exceptia scaunelor care au fost putin prelucrate). La interior am ales culoarea crem, mi s-a parut mai luxos.
Intreg parbrizul a fost refacut in detaliu. Peste el am aplicat si un parasolar transparent cu textul care reprezinta masina. Oglinda imi place mult cum a iesit. M-am inspirat de
aici. Are un design aerodinamic, sportiv si modern. Partea din lateral a masinii, a suferit si ea modificari semnificative. Bara de jos din lateral a fost o idee indrazneata. Am fost inspirat din acest
tutorial. Aripile fata/spate de asemenea sunt si ele brush. M-am chinuit ceva la ele. La stop am fost mai putin inspirat. Poate pe viitor o sa-i fac ceva.
Cam atat

Sa fiu sincer, nu este foarte greu sa faci brush, intradevar trebuie sa ai putina rabdare si cel mai important lucru, sa ai poze de referinta. Masina duce putin lipsa de reflexii (in special pe bara din fata) asta pentru ca acolo mai am de invatat. La urmatoarea masina as vrea sa aplic reflexii brush din acest
tutorial al lui
Maris caruia ii multumim ca ne invata si pe noi lucruri foarte utile, la un nivel avansat si calitativ. Astept comentariile voastre !
Mai jos gasiti si o poza cu W.I.P.
Multumesc,
Sa fiti sanatosi !