Salutare impatimiti ..am zis sa deschid si eu un nou thread,sa nu mai fac provocari pe thread`urile la ceilalti..
deci avem asa...
una bucata japoneza STOCK TOYOTA CELICA motor 1.600cmc,16valve,104cp..nici o modificare suferita,nici macar celebrele filtru aer sau toba sport!,So,cat se poate de stock..
Eu & "ea" cautam ceva asemanator pana in 120cp
Asteptam doritori si mincinosii sa stea akas
Good luck to all
Lol,pana la urma cati sunt?Daca are mai multi oricum ma dau cu el,dar macar sa stiu de la cine mi-o iau,sau nu
Altcineva?Ceva doritori pt inceput de weekend?unde-s loganurile alea tunarite,opel ceva,leon,cielo..chiar si bmw pisicutze 1.6 1.8(nu IS sau TI),le astept cu drag pisicutele in special...totul pana in 120cp
Am plecare proasta rau.......si filme am da nu stiu unde
)))ce vrajeala...hai ma zi k stiu k ai plecare bunasi baga filmuletele alea nu te mai feri aiurea..ti-am zis k oricum facem una mika..doar k sunt curios ce plecare ai..stiu k ai filmele la indemana..oricine le-ar tine aproape
Kidule am vazut un topic mai vechi Dacie Berlina Isi Cauta Nashul mai ai masina???.
Daca da am un DSN stock merge????
Offf..nu mai am dacia demult,nu`mi mai aduce aminte k si acu imi pare rau de masina aia..ce bine tragea..am insirat un DSN odata sa stii..si cu supernova ta,ce anume vrei sa faci acum?sa te dai cu mine cu celica?
Daca e stock cred ca esti constient cine castiga?!
P.S.: PANA LA URMA AM VREUN OPONENT PT INCEPUT DE WEEKEND????...Cred ca tot cu aia de la mine din club o sa fac ceva..se anunta ceva cu un urs 2.0 si cu un leon de 130cp,vreau sa vad diferenta cu astea 2..si ar mai fi un Astra dti de 110cp