Re: [My scoot] Malaguti Phantom F12 from Baia Mare
Quote:
Originally Posted by quick_silver2
smechere ia zii ... cand tiai luat ursu + permisu dai o fuga pana in sm ?
scz de offtopic '
Urs mi-am gasit...dar nu am bani sa il iau...dupa ce o sa vand scuterul o sa il iau daca nu se vinde pana atunci...si la SM o sa vin si cu dacia dupa ce o sa imi iau B-ul...
On topic:
Ma poate cineva ajuta cu un CDI pentru Malaguti Phantom F12 AC...ca pe al meu cred ca l-a luat dracu...
Soper scuter! Am si yo un Piaggio NRG Sport ... trebe sa ii fac niste revizi serioase dar nu stiu la ce pretzuri sa ma astept
Imi trebuie urmatoarele cehstii: Segmenti/Popmpa de apa/frana spate(e spart furtunu sau nush ce are ca sa scurs lichidu de la ea) contact nou(sa rupt cheia in el) si probabil carena noua!
stiu ca nu s-a mai postat de mult dar fac acest post in speranta de a reinvia topicul asta (daca mai exista scuterul)
cata, ai vandut scuterul? Sau nu i-ai mai acordat atentie?
E prea frumos sa il tii ascuns.
O intrebare am pentru tine: Are inaltator pe spate?
Quote:
Originally Posted by razvan01
stiu ca nu s-a mai postat de mult dar fac acest post in speranta de a reinvia topicul asta (daca mai exista scuterul)
cata, ai vandut scuterul? Sau nu i-ai mai acordat atentie?
E prea frumos sa il tii ascuns.
O intrebare am pentru tine: Are inaltator pe spate?
Probabil acum la cata nui mai arde lui de scuter, probabil are permis + urs = ... las ca stim noi
Quote:
Originally Posted by quick_silver2
Probabil acum la cata nui mai arde lui de scuter, probabil are permis + urs = ... las ca stim noi
Scuterul sta cuminte in garaj si asteapta niste reparati minore(adica nu mai are scanteie)...o sa vorbesc cu Marian(mecanicul de scutere din Seini) sa vedem cum am putea face sa fie bine ...dupa ce o sa functioneze dinou , o sa il scot la vanzare...
Apropo de permis...am luat B-ul si acum mai trebuie sa invat pentru categoriile C si E...
Nu am inaltator...asa e el mai ridicat de spate...
P.S. ...urs nu am inca...dar am o dacie break din `87 care se intoarce foarte bine cu frana de mana...
Quote:
Originally Posted by DutzuMaster
apropo nu mai pui cva poze cu scuterul? :P
Toate pozele care le am cu scuterul le-am postat aici pe forum...altele nu am mai facut ca nu am mai circulat cu el...dupa ce o sa-l repar promit ca o sa ii mai fac cateva poze...
Quote:
Originally Posted by tuner_cata_05
Toate pozele care le am cu scuterul le-am postat aici pe forum...altele nu am mai facut ca nu am mai circulat cu el...dupa ce o sa-l repar promit ca o sa ii mai fac cateva poze...