Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > KIA > Alte discutii KIA

Reply
 
Thread Tools
Old 02-05-09, 13:20   #1
RD-Woo

Stage 5
 
RD-Woo's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 2,571
Default Service KIA

Propun ca in cadrul acestui topic sa discutam despre service-urile
unde se pot efectua operatiuni de intretinere pt ale noastre masinute, pareri, impresii, opinii, etc...
si daca tot am pornit acest subiect, va invit sa aruncati o privire
asupra unei pareri a unui client ce a apelat la service-ul international motor group: detlii AICI
PS: site-ul l-am gasit in mod intamplator, tastand in motorul de cautare
numele "celebrului" dealer de autoturisme KIA...
Astept cu interes opiniile voastre avizate!
__________________
Quench my thirst with GASOLINE!
Multa lume, putini oameni... restu' populatie


RD-Woo is offline   Reply With Quote
Old 10-05-09, 17:01   #2
orlando

Stage 5
 
orlando's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 2,595
Member of:
[Hyundai]
Default Re: Service KIA

Eu am avut o vasta experienta la capitolul service kia asa ca vi-o impartasesc si voua
Am fost pentru prima data la service-ul IMG din Jilava sa imi montez un kit xenon si am iesit foarte multumit de acolo,si la capitolul bani si la capitolul profesionalism.
A doua oara a trebuit sa fac iara o vizita in service pentru o bataie de pe undeva de la directie(mi se parea mie) si am sunat la img si m-au ametit de am dat 4 telefoane si tot n-am rezolvat sa fac o programare.Am zis bun,daca sunt dobitoci si nu stiu sa faca negot ma duc la MIT MOTORS de unde mi-am si cumparat masina.Cei de la MIT mi-au raspuns la telefon,m-au intrebat ce fel de problema am...am stat de vorba un pic pentru a lamuri problema si am facut programarea Marti pentru Miercurea viitoare...A ajuns si ziua de miercuri si m-am prezentat la service la ora stabilita si am contatat cu stupoare ca cei de acolo nu aveau trecut nimic pe numele meu si m-au trimis la receptia Mitsubishi sa vada daca acolo sunt trecut.Am ajuns acolo,si tot asa nu eram trecut pe nici o foaie de a lor.Am facut scandal mare pe acolo,am amenintat cu OPC-ul si toate organele abilitate si am spus raspicat ca in 3 ore daca nu am masina gata facuta ma sui intr-o masina de-a lor de drive test si le las masina mea acolo.Ei au inceput sa se eschiveze si sa-mi explice ca nu este vina lor dar nu au dat-o la pace cu mine.Dupa mai mult de o ora vad cum masina mea intra in service(tin sa precizez ca prima data au zis cu putin noroc va intra in 2-3 ore) si au purces la depistat sunetul.Au ridicat-o pe elevator,au inceput sa traga de rotile din fata(probabil sa vada daca se aude vreo bieleta)au coborat-o si au inceput sa traga stanga dreapta de volan.Eu la inceput le-am zis ca acest sunet se aude si la mici denivelari si la viraje nu!Au chemat receptionerul sa constate si el ca masina nu avea nimic si au scos masina din service si au inceput sa se plimbe cu ea prin benzinaria Lukoil aflata langa incinta service-ului.Mecanicul si receptionerul tot se uitau unul la altul si nu auzeau cica nimic.Vine receptionerul cu masina la mine si imi spune sa dam o tura sa vedem daca se aude.Ma urc in masina si incep sa dau cu ea in canalele din lukoil si s-a auzit,eu l-am intrebat pe receptioner...ati auzit?el foarte mirat imi raspunde ca nu.a doua oara am auzit...tot la fel...dupa cateva minute de troncaneli si raspunsuri negative din partea lui am inceput sa urlu in masina si sa zic...cand e vorba de chestii de schimbat pe garantii nu mai auziti nu mai vedeti,dar nu e nici o problema ca ma duc la opc si poate dupa aia o sa auziti sunetele ceva mai bine,decat o faceti acum.Acesta vizibil iritat imi explica faptul ca masina nu are nimic(de parca el stia mai bine ca mine) si vin imi iau cheile,talonul,cartea masinii si plec plin de nervi.
A doua zi am avut intalnirea Club Kia Romania si le explic baietilor simptomele masinii iar ei imi spun hai sa facem un mic test...sa ne urcam in masina sa vedem.Am facut cateva ture si se auzea destul de puternic toti cei care fusesera cu mine auzisera.Am inceput sa inspectam masina si la un moment dat,un amic,a avut ideea sa o zgaltaim cu capota deschisa si sa ascultam pe sub capota.Era un surub de la oala de amortizor stanga slabit rau de tot si se auzea de ziceai ca este simfonie.L-am strans si n-am mai avut probleme.
Asa ca orice service are idiotii si cretinii lui.
Felicitari Mit Motors!
orlando is offline   Reply With Quote
Old 17-05-09, 20:48   #3
clawmvp

Stage 3
 
clawmvp's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 118
Member of:
[KIA]
Cool Re: Service KIA

Quote:
Originally Posted by orlando View Post
.Era un surub de la oala de amortizor stanga slabit rau de tot si se auzea de ziceai ca este simfonie.L-am strans si n-am mai avut probleme.
Asa ca orice service are idiotii si cretinii lui.
Felicitari Mit Motors!
mie mi-au facut ei asta direct la mit, ciudat ca nu ti-au facut acelasi lucru.
ps: nici nu s-a facut drive test cu masina , doar le-am spus ca ca se aude o bataie in dreptul rotii cand trec peste denivelari si mi-au strans suruburile de la amortizoare , bineinteles sunetul a disparut
bafta.
__________________
C.R.E.A.M.
Pro Cee'D Black City
clawmvp is offline   Reply With Quote
Old 02-06-09, 14:23   #4
cristi cai

Stock
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1
Default Re: Service KIA

Mit Motors este etalonul prostiei in materie de service. Am avut un acident in urma caruia au rezultat pagube la roata din dreapta fata ( bascula, bieleta de directie , planetara amortizor). Am dus masina la Mit Motors in baneasa la intrarea pe pasarela , langa benzinarie , si cu toata increderea am lasat masina spre a fi reparata gandindu-ma ca nicaieri nu sunt macanici mai priceputi sa repare o kia decat la Mit Motors. masina a ramas in service timp de 5 luni ...da chiar asa 5 luni, nu exagerez timp in care am sunat de sute de ori sa ma interesez de starea masinii. Explicatia primita era ca asteapata acceptul firmei asiguratoare. Dupa 5 luni m-am dus hotarat sa imi iau masina indiferent de stare si bineinteles pus pe scandal. Strategia lor a fost urmatoarea: sa trimita o terminata de femeie care vorbea mult si prost pe langa subiect vrand probabil sa imi incurce ideile numai ca au reusit sa ma enerveza mai rau deoarece se gasise o femeie de 25 de ani cu o eperienta vasta de mecanica sa imi explice ca masina mea e mai speciala si ca nu poate fi reparata asa de pe o zi pe alta.... in conditiile in care trecusera 5 luni. intr-un final am luat legatura cu directorul de service si surpriza avea alta poveste de adormit copii. In final dau de un baiat care se ocupa de service , un fel de sef pe acolo nou angajat care a reusit in 6 zile sa descurce tot ce incurcasera imbecilii puturosi ce se ocupasera de masina mea. Concluzia este ca oamenii din acest service sunt dupa chipul si asemanarea directorului , adica niste hahalere mai putin baiatul care a reusit sa rezolve problema. mentionez ca nu au fost probleme grave de mecanica si doar comandarea si schimbarea unor piese avariate. FERITI-VA DE SERVISUL MIT MOTORS (sfat prietenesc)
cristi cai is offline   Reply With Quote
Old 26-01-10, 22:41   #5
foss

Stage 5
 
foss's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 482
Default Re: Service KIA

Placute kia la preturi superbe
Kia Ceed
Placute fata 110 ron
spate 130 ron
Kia Rio
Placute fata 130 ron
spate 140 ron 150 ron

Orice piesa kia doar in bucuresti!!
foss is offline   Reply With Quote
Old 16-03-12, 10:35   #6
bmarianm6

Stock
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2
Default Re: Service KIA

Quote:
Originally Posted by foss View Post
Placute kia la preturi superbe
Kia Ceed
Placute fata 110 ron
spate 130 ron
Kia Rio
Placute fata 130 ron
spate 140 ron 150 ron

Orice piesa kia doar in bucuresti!!
Salut ! ma intereseaza o pompa de ulei si un injector ptr. Kia Sorento 2004.... unde pod gasi ??? multumesc !
bmarianm6 is offline   Reply With Quote
Old 25-06-14, 17:26   #7
aurelradu2003

Stock
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 1
Default Re: Service KIA

Quote:
Originally Posted by bmarianm6 View Post
Salut ! ma intereseaza o pompa de ulei si un injector ptr. Kia Sorento 2004.... unde pod gasi ??? multumesc !
Buna ziua! Am cumparat de curand o Kia Sorento si are zgomot foarte mare se pare ca este rulmentul de la cardan, ma intereseaza un service specializat Kia si cu preturi decente in Bucuresti sa-i fac o revizie generala.
Multumesc anticipat!
aurelradu2003 is offline   Reply With Quote
Old 25-02-17, 12:38   #8
mariafoanta

Stock
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 2
Talking Re: Service KIA

am nevoie de ajutor am catalizatorul infundat si nu stiu care e?este partea din galerie pana in sonda lamda sau sub masina? kia shuma 1.6 16 v
mariafoanta is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -