VERSUS AUTOSUPRA vs SUBARU, Mercedes vs Bmw, pilotul x vs pilotul y. Aceasta rubrica este dedicata provocarilor,analizelor,pariurilor(virtuale bineinteles),comparatiilor. Rog moderatorii sa fie foarte duri pe acest subiect. Fara OFF-TOPIC
logan sau opel?????Astra e peste logan la toate capitolele!la pret e putin mai scumpa insa isi merita toti banii!OPEL frate!!!nici nu mai conteaza motorizarile k oricum tot opelul ar fi mai tare, k la confort nici nu mai vb.......
depinde la ce facem comparatie.ca performante,logan-ul este in fata,ca finisaje si design,astra este departe.stabilitate si tinuta de drum sunt apropiate.rezistenta in timp-nu le putem compara,pt ca loganul nu a imbatranit inca.
saidiment .... acuma sper ca nu te superi dak te intreb ceva ?
da` esti posesor de logan sau ai de gand sa iti achizitionezi unu ?
scuzati de of-topic ...
am avut in paralel astra 1,7 dti din 2001 si logan laureate 1,4.acum am un logan de 1,6,dar asta nu a influentat parerea mea.astra e mai buna la finisaje,confort,consum.ca performante,loganul e mai tare.eu merg cu loganul la vtm,la amatori 2(1300-1600cmc),si nu prea m-am facut de ras.pe 16 si pe 18 luna asta e cursa la voineasa,in valcea.merg acolo cu loganul,si sper la primul loc la grupa mea,podiumul oricum il am asigurat(daca nu am vreun eveniment).daca totusi stii vreo astra(clasic,nu bertone)care merge tare,ne vedem la legale.
))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))) treaba cu cielo ..a mai mers ..da cand vb de astra...deja comparatia nu isi are rostul ..CE DRACU MA COMPARAM CARUTA CU MASINA ....?