Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Faruri, Stopuri, Lumini, Leduri

Reply
 
Thread Tools
Old 16-11-11, 10:41   #1
ro.ztechauto

Stage 1
 
Join Date: May 2011
Posts: 14
Default Vand HID xenon D1S / D1R Z Tech

Fiecare set contine:

- Un set de becuri xenon Z Tech, D1S / D1R, 35W, in functie de culoare : 4500K, 6000K, 8000K, 12 000K, cu balast incorporat.
- Toate accesoriile necesare pentru montare

Se instaleaza doar la autoturismele cu bec xenon original din fabrica!

Pret: 375 ron
Se va primi cadou un set de leduri de pozitie la fiecare HID xenon Z Tech cumparat!

Termeni de plata:
Coletul se va trimite prin curier ( StarCurier), iar plata se poate face atat prin ramburs cat si prin transfer bancar. In cazul in care doriti ca plata sa fie realizata prin transfer bancar, coletul se va trimite doar in momentul in care se va prezenta o dovada a platii. Plata transportului va fi suportata de client.
Va rugam sa nu achizitionati de la noi daca nu sunteti de accord cu politica noastra de plata.
Toate comenzile vor fi procesate la o zi lucratoare dupa primirea platii (exceptie de sarbatorile legale). Confirmarea livrarii se va face prin apel telefonic sau email. Produsele vor fi trimise doar de luni pana vineri, in conditii normale transportul poate dura intre 2-3 zile lucratoare. Termenul de livrare depinde de destinatie si alti factori care pot influenta.

Politica de returnare:

Toate produsele vandute sunt noi. Daca primiti un produs gresit sau defect, va rugam sa ne trimiteti un email in termen de 3 zile de la data la care ati primit produsul.

In cazul in care nu sunteti multumuit de produs, il puteti returna in termen de 7 zile de la data primirii acestuia.

Produsul trebuie sa fie nefolosit, in ambalajul original, sigilat, iar suma platita va va fi returnata (excluzand taxele de transport). Cumparatorul este responsabil pentru transportul si taxele de manipulare pentru returnarea produsului. Dupa ce vom primi produsul si vom constata ca nu a fost folosit, iar ambalajul este cel original, sigilat, va vom restitui suma platita in acelasi mod in care a fost achizitionat. Va rugam sa retineti faptul ca nu se returneaza plata pentru transport (dus-intors).

Va rugam sa nu cumparati daca nu sunteti de accord cu politica noastra de returnare.

Contact:
Toate email-urile vor primi raspuns in termen de 1 zi lucratoare. In cazul in care nu primiti raspunsul nostru, va rugam sa ne retrimiteti email-ul dumneavoastra si va vom raspunde cat mai curand posibil.
Daca aveti intrebari despre produsele sau politica noastra, va rugam sa ne trimiteti un email inainte de a comanda.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	d1s 1.jpg
Views:	27
Size:	69.8 KB
ID:	2225944  
ro.ztechauto is offline   Reply With Quote
Reply


- Copyright 2024 4Tuning -