Oricum si daca merg la VTM sau la Raliuri tot nu ineteleg nimika din ce se intampla akolo.Auzi comentarii de pe margine de te doare kuru !!!
Ca ala are nos,ca are bi-tubo(dar habar nu cu ce se mananca si cum functioneaza).
Sa nu mai vorbim de confuziile legate de ce masina este aia.
Chiar sunt curios si le-am zis si prietenilor in legatura cu INFINITY-ul lui Robert ROV-u,cati stiu ce masina este aceea si cine o fabrica????
+ cea mai tare faza ca se considera PILOTI si tonusul unui sportiv trebuie mentinut !!!!
Si comentarii la VTM la Campul Lung : ca de ce taie virajul in iterior pe acostament,ce ala e pilot ??????
Si exemplele pot continua !!!
Oricum akuma la moda in Craiova este sa fii intr-un \"club\".
Si se schimba intre ei si se consuma pt. akel club de nu ai vazut asa ceva !! Pleaca de la un club la altul etc.
SA nu mai vorbim de faptul ca unii dintre ei nu stiu ce masini trec pe strada pe langa ei + ca daca ii intrebi cum functioneaza un motor cu combustie interna si care sunt cei 4 timpi de functionare ai motorului atunci i-ai bagat de tot in ceatza.
Sa nu uitam de laudele personale:
- ca l-am facut pe x,si x nici macar nu si-a pus mintea cu el.
- ca ajung in craiovitza inaintea ta;
- si piesa de rezistenta a celebrului gabi(hummer) sa furi masina lu tato si sa faci atentie: POWER SLIDE cu atentie OLTCIT-ul.Si cum era de asteptat CRASH in 2 masini parcate.
- POWER SLIDE-ul se executa cu o masina cu tractiune spate sau integrala si destul de puternica(nu cu BMW 31
ca sa poata sa faca un cerc larg.
Ma mai gandesc !!