Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply
 
Thread Tools
Old 04-03-12, 15:16   #1
oliver

Stage 5
 
oliver's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 330
Default Un vuiet intre 1400-2000RPM

Am avut masina in service dupa ce a luat'o pe ulei si a trebuit sa schimb turbina ,bujiile si nu mai stiu ce. Turbina am trimis'o la baietii de la Brasov de la TURBO EST CENTER pentru schimbarea kit'ului si tot ce trebuia acolo.
Am scos masina din service ieri (vineri) si am luat'o dupa ce s'a terminat programu si era acolo doar baiatu de la casierie care ma astepta sa'i platesc.
In fine , am pornit motorul tot bine si frumos avea relantiul perfect,dar cand am dat sa plec ma uitam in oglinzi dupa salvare se auzea de la motor un vuiet asa exact ca acela de la sirena unei salvari, dar dupa ceva timp mi'am dat seama ca e de la motor , nu e constant e doar asa cum am mentionat in titlu intre 1300 2000 rpm si e cat se poate de enervant.
Vroiam sa va dati cu parerea ce ar putea fi, unii imi spun ca e de la turbina , iar altii imi spun ca nu e bine facuta imbinarea pe galerie si scoate acest sunet, as vrea sa stiu daca se mai poate merge cu masina sau mai bine o las parcata
__________________
a


Don't enter more fast in the curve if you have ESP
oliver is offline   Reply With Quote
Old 05-03-12, 22:12   #2
florineluspr

Stage 5
 
florineluspr's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 2,198
Member of:
[Competitor CNCA]
[BMW]
Default Re: Un vuiet intre 1400-2000RPM

Asa am si eu la E46. suiera ca o sirena la turatie mica si se aude si pe reducere acel vuiet.Este exact sunetul sirenei de la salvare, bine ai zis pe accelerare, cel putin daca accelerezi usor constant.Totul se trage de la turbo,daca vrei sa vezi iti si arat.Joc nu are,ulei nu papa,fum nu scoate,presiune baga,dar suiera ca toti dracii.Pana nu crapa nu umblu la ea.
florineluspr is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -