Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply
 
Thread Tools
Old 13-05-16, 15:25   #1
Ledraw

Stock
 
Join Date: May 2016
Posts: 1
Default Problema pornire mercedes vito

Salutare,
Detin un mercedes vito 112 CDI din 2000
Am o problema cu mercedes-ul, de vreo 1 luna am probleme cu el, nu mai pornea la cald doar la rece, la final nu mai porneste deloc am zis ca injectoarele sunt de vina bun... am desfacut injectoarele si am vazut ca doua injectoare nu sunt bune, am fost la reparat cu ele unu nu era bun deloc si am cumparat altul, iar celalalt mi sa zis ca mai are 70%, l-am intrebat daca e mai bun.. mi-a zis ca pot sa il folosesc inca.
Am montat injectoarele la loc, dar tot nu porneste, am vazut pe furtunurile de la filtru de motorina ca intra bule de aer pe amandoua, am tot dat cheie imi pornea cam 1-2 secunde dupa care sa oprit, acum nu mai porneste deloc si nu mai primeste nici motorina, m-am uitat pe ambele furtunuri care intra la filtru de motorina si erau goale.
Care o fi problema, de ce nu mai porneste?
Mentionez ca de 1 luna am problema.
Cand pun pe contact mi se aprind urmatoarele becuri:
EBV (si dupa 1 secunda se stinge)
SRS (si dupa 1 secunda se stinge)
ETS asta ramane aprins permanent
EDC asta ramane aprins permanent.
Ledraw is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -