Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply
 
Thread Tools
Old 24-03-16, 13:42   #1
Danielldy

Stock
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 1
Lightbulb Becuri halogen sau led la e87 ?

Buna ziua. Detin un Bmw 120d, 177cp, an 2007. Problema care o intampin la aceasta masina sunt becurile. Vede destul de slab, facandu-mi destul de dificil condusul pe timp de noapte. Sticla farurilor este destul de clara, nu este matuita. Doream sa pun xenoane, dar este putin mai dificil pentru a intra in legalitate cu ele, nu am spritiere la faruri, trebuie multa umblatura pentru a intra in legalitate (la omologare, la asigurare, masina este inscrisa pe Anglia si acolo o si conduc) astfel costurile se ridica.
Raman astfel doua variante: Halogen sau Led. In videoclipurile vizionate pe youtube am observat o vedere mai buna in favoarea celor cu led. Becurile cu led sunt legale ? Ce becuri cu led disponibile pentru e87 sunt cele mai puternice ? Se pot pune angel eyes cu led ?
http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-80W-CR...oAAOSwfZ1WbnvQ

http://www.ebay.co.uk/itm/2x-CREE-80...4AAOxycmBSunuF

Acesta este ca un exemplu de bec gasit. Cum va lumina, pt faza scurta sau lunga? Multumesc pentru viitoarele raspunsuri. Toate cele bune

Last edited by Danielldy; 24-03-16 at 14:01.
Danielldy is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -