Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply
 
Thread Tools
Old 20-05-13, 18:52   #1
iselast

Stage 1
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 13
Default problema contact cheie

salut, am tras azi un fir din mufele iso (cel care are 12V doar atunci cand e cheia in butuc rasucita, nu neaparat in contact) si am uitat putin de el incat, cand am pus casetofonul in functiune nu stiu pe unde a atins, dar contactul cheii nu mai trimitea acei 12V.

am desfacut ce am putut pe acolo si am ajuns pana la butucul cheii (la releul de pornire). acolo am taiat firul si am vazut ca din releu nu mai ies acei 12V.

momentan am facut o improvizatie cu un mic intrerupator care pune acei 12V pe fir pentru ca fara el nu mai pornea casetofonul (decat in cazul in care il legam la direct si nu imi placea) si piuia bordul cand erau luminile aprinse si usa deschisa chiar daca era masina pornita.

aveti idee ce ar putea fi? panoul de sigurante e impecabil, contactul nu l-am dat jos ca mi s-a parut greu de dat, sa fie oare inauntrul lui vreo siguranta minuscula care sa se fi ars?
iselast is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -