Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply
 
Thread Tools
Old 15-07-10, 21:26   #1
earthquakero

Stage 4
 
earthquakero's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 210
Default consum mare golf 3 cauze

sal detin un golf 3 1.8 benzina din 1993 si am observat ca consuma cam mult si nu e normal..

deci eu cred ca consuma cam 15-16l/100 km asa dupa ochi.. cu toate ca pe bord calculatorul MFA ala sta mereu cam intre 8-12 dar din cate am vazut eu consuma mai mult

plus ca cand accelerez cu masina pe loc iese fum negru pe tzeava destul de mult.. si cu precipitatii si bujiile deasemenea daca le verific sunt cam afumate negre..

de schimbat am tot schimbat.. filtru are.. filtru benzina.. fishe buji.. capac delco.. bobina.. bujii.. si se pare ca nu prea s a remediat

cam din ce alte cauze ar mai putea fi prob asta ? deci fum negru pe esapament cu precipitatii chiar .. bujii cam afumate.. ? sa fie pompa de benzina o cauza oare ?

a am uitat sa spun inca ceva.. la filtru de aer mereu cand il scot sa il verific.. nu stiu cum dar e apa in el.. cu ploaia si astea intra pe undeva .. e o fisura ceva nu stiu daca trage el sau intra direct.. poate fi un motiv asta pt consumu asta ? si bujii negre si fum ?

Last edited by earthquakero; 15-07-10 at 21:40.
earthquakero is offline   Reply With Quote
Old 17-07-10, 19:38   #2
alexalfa

Stage 5
 
alexalfa's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 346
Default Re: consum mare golf 3 cauze

Filtrul de aer ud = aer putin. Din acest motiv ai si bujiile afumate. Daca amestecul nu se face in raport corect nu trage masina si consuma mai mult. Depisteaza cauza umezirii filtrului sau schimba-i carcasa , bujiile si dai putina fugareala pe sosea.
__________________
Da-mi DOAMNE sa nu-mi mai doresc nimic ! Dar sa fie din aur !!!!!!!!!!!!!!
alexalfa is offline   Reply With Quote
Old 14-03-11, 20:02   #3
kronosss

Stock
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 5
Default Re: consum mare golf 3 cauze

exact aceasi problema am si eu, am schimbat bujiile, filtru aer, si cand imi porneste masina parca merge in 2 timp (accelerez si parca da rateu...sai zic asa). Am observat niste fire care ies de la flitru de aer , unu era masa si unu ducea in spate la motor pe partea stanga si am obs ca firele erau rupte (am sa revin cu niste poze). Tu ai rezolvat prob ?
kronosss is offline   Reply With Quote
Old 05-06-12, 12:33   #4
alexedy

Stock
 
Join Date: May 2011
Posts: 1
Default Re: consum mare golf 3 cauze

salut am si eu tot cam aceea problema cu golful 1.8 buji afumate si scoate fum dar problema e k mi sa spart catalizatorul si l-am dat jos asta sa fie cauza si sa mearga potin intrerupt park ar merge in 3....voi c ziceti catalizatorul sa fie problema?nu ii dau de cap ajutatimaaaaa!!!!!!
alexedy is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -