Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply
 
Thread Tools
Old 30-04-10, 17:24   #1
Speed`y

Stage 4
 
Speed`y's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 178
Member of:
[2 Roti]
Default Solenza diesel probleme bujii

Salut la toti dupa cum spune si titlul am probleme cu bujiile la o solenza 1.9d ...am schimbat de vreo 2 luni bujiile ... dar tot se mentine problema .. deci la orice pornire la prima cheie mi se aprinde beculetul la bujii din stanga pentru cunoscatori , iar el ramane aprins .... cand ramane aprins beculetul , masina nu se accelereaza chiar daca apas acceleratia in podea si merge in socuri , deci foarte prost , pentru a functiona in paramentri normali sunt nevoit sa opresc motorul si sa-l pornesc din nou , la a 2 -a cheie motorul porneste normal fara probleme .... ce ma sfatuiti sa fac ??? va rog ajutatima
__________________
NiGhT RiDeRs cLuB SuCeAva



http://nightriders.5forum.net/
Speed`y is offline   Reply With Quote
Old 30-04-10, 19:30   #2
SOLENZAXJG

Stage 5
 
SOLENZAXJG's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 1,092
Default Re: Solenza diesel probleme bujii

Nu ii de la bujii ii de la pompa de injectie asta ii slabiciunea solenza diesel are nustiu ce in ea si cand ti se aprinde becul nu deschide un fel de supapa si cand deschide nu ti se aprinde cauta pe la functia search si gasesti ii in jur de 5 bulioane nu pot sa dau acuma unde gasesti pe ce site dar ai mai deschis si tu pe un site si acolo gasesti.
SOLENZAXJG is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -