Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply
 
Thread Tools
Old 20-10-09, 15:50   #1
danvtoma

Stock
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1
Default afisaj km si ceas golf4 - ajutor

Salut. Am un Golf4 1.9 tdi ,115 cp , variant, climatronic , comp de bord.De cateva zile nu mai afiseaza deloc km totali si ora , sunt cele 2 displayuri mici , cel cu km totali e la baza ceasului de kilometraj , cel cu ora la baza turometrului .Restul merge ok (faruri , comp de bord , etc) .Am luat si borna ptr 5 min..si degeaba. "Mecanicii" vizitati pina azi au tot felul de pareri impartite...ca sa schim bordul , ca sa schimb dispalyurile , etc...dar nu prea imi inspira incredere...nu s-au mai confruntat cu asa ceva.
Vre-un sfat? apropo...cu ocazia asta am facut si un test pe calc si masina are mai multi km decat real
danvtoma is offline   Reply With Quote
Old 23-10-09, 15:10   #2
22VIN
Opel Driver

Stage 5
 
22VIN's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 5,134
Member of:
[Opel]
[4Rally]
Default Re: afisaj km si ceas golf4 - ajutor

Desfa ceasurile si umbla la contactele display-urilor. E cam imposibil sa se fi dus ambele display-uri in acelasi timp, deci faza cu schimbatul pica.
22VIN is offline   Reply With Quote
Old 04-11-09, 13:52   #3
SwapOne

Stock
 
SwapOne's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 1
Default Re: afisaj km si ceas golf4 - ajutor

salut, aceeasi problema am avuto si eu. insa tind sa cred ca la mine a fost tensiunea din baterie. pt ca: eu motorul nu il puteam pornii, aveam o problema iar bateria se consumase ... ajunsesem cu bateria moartaaaaaa. oricum, eu cat am avut masina in pana am pus calcultoru in limba engleza, pt ca era in germana... am facut o serie de teste... si tot asa ... incercam si cu vag com si cu vcds ul ala... sa fac teste la display si dadea eroare... dupa ce miam facut motoru (mici probleme pe la aprindere) am incarcat bateria ... vad ca mi-au pornit. dar acum am alta problema ... ora de la ceas se da tot timpul peste cap ) ca si cum ar fi butonul de la ceast blocat pe stanga. am intrebat o gramada de baieti cu testere. chiar un tip care lucreaza la cardinal. mi-au dat diverse pareri, toti spun ca e din ceasurile de bord. ca ar fi un defect mecanic. eu nu cred asta. pt ca am verificat personal parti ale circuitului de la butonu de ora + butonu... totul pare sa fie ok. o chetie ciudata e ca daca tin butonu de reset la kilometraj apasat si pun contactu (pt intrarea in modul service) mi se opreste :P iar pe display ul de comp apare "service now". nu inteleg ce sa ii fac. vreo idee ?
danvtoma incearca sa scoti bateria .... 5 min ... ii dai un contact fara baterie sa se consume tot curentu din masina apoi pui o baterie de la altcineva care sa stii ca e buna. poate ai shansa sa iti mearga.
am uitat sa precizez eu am un golf4 1.6 16v din 2001. daca reusesti sa remediezi problema posteaza si u aci, cum si ce ai facut multa bafta.
SwapOne is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -