Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply
 
Thread Tools
Old 08-12-08, 19:08   #1
vanburger

Stock
 
vanburger's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 8
Default PROBREME CATALIZATOR???

Am un seat ibiza 1.2 12V din 2006. Saptamana trecuta cand am plecat dim la munca(cam frigutz afara) l-am depasit pe un nene turand masina in treapta 2 cam la 3500 rpm.In momentul ala s-a aprins in bord un beculet(in carte scrie ca e avarie sistem evacuare), insa masina tragea. La 2-3 min turometrul a cazut la relanti desi eu calcam acceleratia nu se inampla nimik, parca mergea intrerup.Am tras pe dreapta, am oprit motoru', l-am pornit si masina si-a revenit doar ca a ramas becu' aprins. Am ajuns la un service Bosch iar cand sa bag masina la tester s-a stins becu'. Am renuntat la tester mecanicul spunandu-mi ca oricum avaria ramane in comp si daca mai face figuri sa ma intorc.
Am intrebat in stanga si in dreapta si cineva mi-a spus ca ar fi catalizatorul bulit. Altcineva mi-a spus sa bag benzina de 98 cu un aditiv de curatat injectoarele si sa-i dau cox ca-si revine. Zis si facut masina si-a revenit, nu mai face figuri, doar ca in treapta 3 cu sar de 3000 ture da putin in nas.
Pana la urma ce are masina asta????????
Mentionez ca are 35.000 km si un chip tuning facut (nu radeti)
Va rog daca ma poate ajuta cineva
vanburger is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -