Re: EXCLUSIV Dacia SANDERO - poze interior, motor si 3 variante de culoare in ROMANIA
parca e logan dar ma upgradat sa zic asa...e frumusel dr rotile parca sunt de bicicleta.. ceva mai late si garda la jol mai mica..mai aproape de strazi
Re: EXCLUSIV Dacia SANDERO - poze interior, motor si 3 variante de culoare in ROMANIA
ce urat e...un alt ou pe soselele noastre, nu era de ajuns ca aveam C3, Matiz si alte cele...mai trebuia una...sa o conduceti cu placere...ca eu nu vreau asa ceva...
Apropo de garda la sol...sa o lase asa..ca mai pune omu ceva si cara...ca si cu Loganu...ah si..poate o da germanii si pe asta cu cracii in sus sa vezi ce rad...hai SANDERO
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
Quote:
Originally Posted by Preparatul
parca e logan dar ma upgradat sa zic asa...e frumusel dr rotile parca sunt de bicicleta.. ceva mai late si garda la jol mai mica..mai aproape de strazi
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
Quote:
Originally Posted by VaKe
ce urat e...un alt ou pe soselele noastre, nu era de ajuns ca aveam C3, Matiz si alte cele...mai trebuia una...sa o conduceti cu placere...ca eu nu vreau asa ceva...
Apropo de garda la sol...sa o lase asa..ca mai pune omu ceva si cara...ca si cu Loganu...ah si..poate o da germanii si pe asta cu cracii in sus sa vezi cerad...hai SANDERO )
Quote:
Originally Posted by criss_cars
Fata Sendero = Fata Tiida
aduceti-va aminte ca si la logan lumea zicea la fel .. ca e dulap ca e nu stiu ce .. si ia uitati-va acum ce au facut cei de la elia .. top art ... cel de la baia mare ca imi scapa acum numele ..loganul acela alb .. si totusi a fost foarte bine vanduta ... si ganditi-va ca masina este destul de rotunda .. nu e asa colturoasa ca loganul ... are posibilitate de tuning / modificat
mai acum sincer voi v-a asteptati la o super masina ??? e dacie fratilor....e masina de duzina...o masina care sa te duca de la punctu A la B atat...ce vreti si voi ferrari??