As dori sa-mi vand masina din dotare.Este vorba despre un Vw Passat 2.0i+Gpl 115cp an fabr 2004 ,184.000 km.
Masina a fost adusa din Germania in septembrie 2012 si se afla intr-o stare absolut impecabila atat interiorul cat si exteriorul.
Ca dotari ar fi:cutie automata(schimba foarte bine,nu are absolut nici o problema)Sirocco Webasto programabil cu telecomanda(raza 1000m) Navigatie,Magazie 6 Cd-uri,Bi-Xenon OEM,Jante 17',Computer de bord MaxiDot,Incalzire scaune,Climatronic,Geamuri electrice F-S,Oglinzi electrice incalzite,Oglinda interioara electrocromatica,Pilot automat,Senzor ploaie, Volan sport imbracat in piele,Proiectoare,Carkit Nokia,si cam astea cred ca ar fi.Sunt primul propietar in tara,cand am adus-o am schimbat uleiul+toate filtrele inclusiv cele de Gpl,
Discurile si placutele de frana toate 4 ATE nu cred ca au mai mult 7-8mii de km.
Masina merge foarte bine atat pe Gpl cat si pe benzina.Instalatia este secventiala marca BRC cu rezervor in locul rotii de rezerva si a fost montata in Germania.
Consum mediu pe Gpl din ce am calculat eu ar fi in jur de 11%.
Masina arata si merge impecabil!
Pret 5250 euro usor neg.
Tel:0762.633.422