Quote:
Originally Posted by SaintDick
Rezumat post deschidere topicMPBZ III - 10 martie 2007, la data de 19.02.2007 ora 15.26
402 metri; Inscrierea 40 RON; Durata concursului - de la 4 ore; Fara public; Incadrare aleasa de cluburi
- Cei care doresc sa participe sunt rugati sa-mi trimita un PM cu aceasta intentie, care sa cuprinda numele clubului pe care il reprezinta (daca este vorba de club) si adresa de e-mail, iar eu le voi transmite fisa generala si aceea de preinscriere.
- IMPORTANT: Cursa nu va avea loc pentru un numar mai mic de 70 de preinscrisi.
- Inscrierile se fac in ziua concursului doar pentru concurentii preinscrisi.
- NU SE FAC INSCRIERI IN ZIUA CONCURSULUI.
- Fisele generale si de preinscriere se transmit pana pe data de 4 martie 2007 ora 00.00, la adresa de e-mail mentionata la date de contact.
- ITP valabil (dovada se face cu talonul sau cu dovada valabila care are mentionata perioada de expirare a ITP-ului); Permis de conducere categ. B, mai vechi de 1 an, valabil (se admite dovada);
- Cluburile au posibilitatea de a alege forma de incadrare a concurentilor in functie de: Clasele MPBZ (Clase, Clasa Dacia+Libere), Clasa Dacia si Libere sau Libere.
|
Numar de preinscrisi la data de
4 martie 2007 ora 11.35:
40
*Dacia Rally Team a fost singurul club care a furnizat o fisa generala, au ales clasele MPBZ si au avut cel mai mare numar de preinscrisi, urmat ca numar de preinscrisi de grupul din Galati (UCR) si Vroom.
*Anuntul a fost postat sau preluat de catre forumurile cluburilor MR, NSL, Speedline, Insomnia, Anonymous, Vroom Racing, URC, in unele cazuri cu mai mult de doua saptamani inainte de a aparea pe forumul 4tuning, considerat de mine „avizierul principal”.
*Imi cer scuze fata de cei 40 de concurenti pentru inconvenient.
CURSA ANULATA
Rog inchiderea topicului. Multumesc!