Thread: iGO vs TomTom
View Single Post
Old 03-02-07, 11:08  
gigi72

Stage 2

Default Re: iGO vs TomTom

Quote:
Originally Posted by weeezer View Post
Dar de R66 stie cineva ceva?
Un amic a avut un MyGuide 3000 (care e cu iGo din cate stiu) iar acuma are un Receiver pe care l-a legat la Nokia N93 (receiverul e pe Route66), si zice ca e muuuult mai multumit de cel din urma, sunt mult mai multe detalii de genul parcuri, benzinarii si-asa mai departe, iar cu semnalul sta foarte ok.

A mai incercat cineva R66? Nu de alta dar sunt pe cale sa achizitionez un device d-asta si habar n-am ce... Amicul asta al meu zicea ca R66 e mult peste iGo, iar aici am citit aproape numai de bine despre iGo... Deci ce sa aleg?
route 66 din pacate pt romania nu are decat bucuresti si timisoara la nivel de strada si nr postal , precum si drumurile importante . afara insa este mult mai bun , l-am folosit in germania si am fost multumit.in legatura cu punctele de interes astea se pot adauga , crea, nu e o problema uita-te aici http://pdi.romania.googlepages.com/
peste toate astea iţi spun insa ca eu folosesc miomap de care sunt chiar încantat chiar daca foloseste acelasi motor ca igo si au aceleasi harti, are o interfata mai practica si multe alte chestii care m-au determinat sa renunt la igo.
gigi72 is offline   Reply With Quote