Quote:
Originally Posted by weeezer
Dar de R66 stie cineva ceva?
Un amic a avut un MyGuide 3000 (care e cu iGo din cate stiu) iar acuma are un Receiver pe care l-a legat la Nokia N93 (receiverul e pe Route66), si zice ca e muuuult mai multumit de cel din urma, sunt mult mai multe detalii de genul parcuri, benzinarii si-asa mai departe, iar cu semnalul sta foarte ok.
A mai incercat cineva R66? Nu de alta dar sunt pe cale sa achizitionez un device d-asta si habar n-am ce... Amicul asta al meu zicea ca R66 e mult peste iGo, iar aici am citit aproape numai de bine despre iGo... Deci ce sa aleg?
|
route 66 din pacate pt romania nu are decat bucuresti si timisoara la nivel de strada si nr postal , precum si drumurile importante . afara insa este mult mai bun , l-am folosit in germania si am fost multumit.in legatura cu punctele de interes astea se pot adauga , crea, nu e o problema uita-te aici
http://pdi.romania.googlepages.com/
peste toate astea iţi spun insa ca eu folosesc miomap de care sunt chiar încantat chiar daca foloseste acelasi motor ca igo si au aceleasi harti, are o interfata mai practica si multe alte chestii care m-au determinat sa renunt la igo.