View Single Post
Old 20-10-08, 16:46  
MC Mate

Stage 5

MC Mate's Avatar

Member of:
[Moderators]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Nissan]
Default Re: Campionatul National de DRIFT & Burn - Finala 2008

Quote:
Originally Posted by YZF-PWR View Post
O parere despre ziua de DUMINICA la drift:
1. RRM felicitari pt cupa , oi fi facut sambata ceva frumos de ai meritat cupa nu contest asta , dar duminica nu prea a iesit ceva bine , dar vba ta poate doar te antrenai duminica.
2. Daca ar fi sa fac un clasament as spune ca Tengu cu NIKKI fata si M3 visiniu au fost excelenti sa zic in functie de greselile care le`am observat ... 1Tengu a fost cel mai bun , depasirile lui in drift la muchie de cutzit au fost geniale si altii nu le`au reusit si nu s-a oprit masina in drift prin intoarcere de asa multe ori ca ceilalti. Locul 2 as zice cu deplin merit ca l-a luat NIKKI in vederea mea , a fost geniala la inceput m3`u visiniu a fost mai bun dar dupa prima ora nikki a preluat conducerea cu un control excelent punand in calcul ca este singura fata care a vazut`o romania sa faca asa ceva la un asemenea nivel , si locul 3 M3 visiniu care a luat lectii ca la carte de la Tengu care cu fiecare ocazie l-a depasit.
Parerea mea sa nu se supere nimeni acum.
Cat despre baietii din Bucuresti , m`as fi asteptat ca HAI`u sa faca cea mai buna impresie datorita experientei de pana acum si tot , chiar daca imi este prieten si il respect , o spun cu mana pe inima ca KNS i-a dat clasa lui HAI`u .
KNS la inceput a avut multe iesiri dar nimic comparativ cu HAI`u care a darmat cele mai multe jaloane intr`una , KNS dupa ceva timp a invatat traseul si in ultima ora s-a tinut cot la cot cu ceilalti drifteri intr-un timp f scurt de a invatza 2 zile , a reusit sa faca traseul in drift continuu , nu cu opriri sau incetinire , BRAVO KNS tot respectul ai fost sensational chiar cand vii pe la Constanta ai o diploma din partea mea caci o meriti p deplin .
Mi-a placut mult si gestul lui nikki si tengu si cel cu rx8`u au venit personal sa te felicite la sfarsit caci au observat si ei efortul si realizarea ta.
A fost ceva inedit , extraordinar de frumos concursul bravo 4tuning si sper sa nu se supere nimeni pe parerile mele. Numai bine

Simt nevoia sa mai fac o precizare !!! CONCURSUL DE DRIFT LA CARE AM PARTICIPAT ( eu cat si ceilalti) NU S-A DESFASURAT PE CIRCUIT !!! AU FOST NISTE ELEMENTE IMPUSE PE CARE TREBUIA SA LE RESPECTI SI SE PUNCTAU !!!! DUMINICA A FOST CIRCUIT , IAR EU AM AVUT CURAJUL SA INTRU SA INCERC SI EU CIRCUITUL SI SA MA ANTRENEZ PE EL, ALATURI DE HAI SI KNS CARE AU MULTI ANI DE INVARTIT MASINI IN FATA MEA !!!

P.S. As fi inteles sa ma faceti pe mine coada cozilor dak si restul participantilor intrau pe circuit si se dadeau , iar eu rezultam a fi cel mai prost ! DAR CONCURSUL NU A FOST PE CIRCUIT !!!! Data viitoare probabil va fii ! Asa k dak nu ati fost sambata sau dak nu ati avut curiozitatea sa INTRATI PE TOPICUL CU REGULILE CONCURSULUI nu mai vorbiti aiurea.

EX BMW E30 325i 175 CP || EX posesor BMW E36 COUPE 2.5 24v 193 cp
MC Mate is offline   Reply With Quote