Quote:
Originally Posted by dolb
******-discutiile se refera strict la cele doua modele, nu la userii forumului-aleks
eu am condus leonul dar pe distante scurte si cu viteze mici singurul repros fiind rigiditatea ( pe atunci aveam astra ), acum am golf si este exact aceeasi rigiditate! si crede-ma am intrat in ac de par cu 150 si nu mi-a fugit de fund.
******-discutiile se refera strict la cele doua modele, nu la userii forumului-aleks
|
Foarte misto topicul...eram cam suparat din motive personale,insa acum mai mi-a trecut

Dolb ,io te cred,binenteles....doar ca...poate ar trebui sa treci si prin locatiile unde se tin GP-urile, sa le explici si celor din F1 procedeul folosit de tine...

...ca, sarmanii...aia sunt cam inapoiati si intra in acele de par cu 30-40km/h....nu ca matale cu 150....

...sau era vorba de kilograme si nu de km/h ?...sau ai pus un "0" in plus acolo ...
din greseala...

Vorba cuiva de mai sus,legata de varste si ce vorbeste fiecare...bag de seama ca mare dreptate avea

PS: aproppos,poate gresesc,insa erai cu un vehicul pe roti in acul ala de par la 150,sau tocmai fusesei rapit de fiinte extraterestre ?!

..in cel de-al doilea caz,te rog sa ma scuzi,m-am grabit in a trage concluzii....
Aleks, te rog sa nu stergi.