View Single Post
Old 20-02-08, 21:29  
lupalb

Stage 5

lupalb's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Discutii Diverse Intre Useri

Tu esti mai obiectiv mai, eu zic urmatoru` lucru, fa tu un thread cu Cel mai de treaba user si cel mai "discutat" user, sa vedem care cum iese...cat despre posturi, frate sincer , daca vrei , iti pot demonstra ca nu scriu nimic, si tot ma inteleg mai bine cu lumea decat tine.... Eu am uitat sa-ti spun, dar cu figuri si aere, nu prea te place lumea....Cat despre postul de adineauri, frate ce interes as avea sa vb aiurea ?? Daca nu te pricepi, asta nu inseamna ca poti sa comentezi de altii... Ah si cu scoala, frate, las-o mai moale ca eu nu ma laud ca stiu profesori si am restante.... comprendre? Nu cred ca m-ai auzit pe mine sa zic ceva de scoala...si pana la urma ce legatura are scoala cu ce postez eu aici?? Sau daca e unu de la calculatoare ala n-are voie sa posteze?? Ce legatura are TCM cu ce vb noi aici?? Sau tu ii vrajesti pe astia ca esti la TCM sau la ce oi fi tu si te dai jupan cum ca faci scoala de asa ceva?? Nu exista pretene scoala de asa ceva, acreditata de stat, ca eram primu` care se baga...Nu iti place ce vb eu aici, nu citi frate...ca nu te obliga nimeni...e o tara libera....

Cineva zicea ca cercul de prieteni nu il faci cu compasul....
lupalb is offline   Reply With Quote