Quote:
Originally Posted by bloodfart
nu draga, am invatat romana pe internet citind forumuri...
|
Prietene te-am intrebat daca esti roman pt ca am mai avut o adsfel de problema .... datorata exprimarii greoaie a persoanei respective.
Ce vreu eu sa te intreb pe tine.... tu ai ceva cunostinte despre masini sau mai bine zis despre motoare? .... dar vreau sa stiu daca ai invatat/studiat/examinat principiul de functionare a motoarelor .... nu daca ai citit tu pe nustiu ce forum .... pt ca pe forumuri oamenii delireaza in felul in care o faci si tu ... si de obicei pe forumuri sunt cosiderati destepti persoanele care se cearta cel mai mult ... pt ca ei nu cedeaza niciodata si lasa impresia ca ei stiu ce vorbesc.... desi realitatea e alta.
La ce delirezi tu pe aicea sincer nici nu stiu cu ce sa incep ... prietene cand oi monta tu un regulator de benzina pe o masina care e FULL de electronica si acesta sa dea catusi de putin randament sa ma anunti si pe mine.Si apropo daca nu stii nu mai vorbii .... motorul de 1.8T este primul motor cu 5 supape pe piston ... oarecum a revolutionat lucrul asta ... iar 1.8 T s-a dovedit ca fiind cel mai echilibrat motor turbo benzina (aicea ma refer la capacitate ... nu la cel produs de grupul VAG .... pt ca poate stii bine ca exista ff multe motoare de 1.8T puse pe o gramada larga de masini).Si daca vrei sa mai stii ceva te pot anunta ca motorul de 1.8T are un potential destul de mare pt tuning ... el ducanduse pana la 340 HP cu interne STOCK ... deci o crestere de 85% a puterii ... sa iti mai spun ca EVO 9 suporta o crestere de 55% a puterii cu interne STOCK?
Eu cred ca nu are rost sa te arunci in discutii in care esti depasit ....
BTW - spui ca nu are rost sa cumperi un KIT de putere .... pt ca o poti face tu luand piese-le separat ... care e avantajul sugerat de tine? .. separat ele sigur o sa coste mai mult .... si mai ramane o problema ff importanta ... cine iti face softu .... ca presupun eu asa ... nu ai bani incat sa-ti permiti sa "prajesti" 2-3 motoare ...
Prietene daca vrei sa inveti ceva .... invata .... dar nu ne vorbii noua di "forumuri" .... uita-te ca majoritatea persoanelor cu care tu te contrazici aicea au acest tip de motor pe masina ... si fie ca vor sau nu vor ... au invatat ceva despre el.
Sper ca urmatorul tau post sa fie unul in care sa poti spune ceva bun .... si sa renunti la aerul de cunoscator .... pt ca in opinia mea esti BATA.