View Single Post
Old 23-11-07, 10:55  
B39738

Stage 5

B39738's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Polo GTI vs...

Quote:
Originally Posted by mpa View Post
Bai trebuie sa intelegem clar ca exista mai multe tipuri de dat in Romania in momentul de fata. Pentru cativa putini exista datul mic care se intampla pe strada. Pentru altii exista doar datul MARE care e exclusiv pe forum.
E vointa fiecaruia sa decida din ce categorie face parte.
desi nu aveam o parere stralucita despre nenea MPA,trebuie sa recunosc ca e PRIMUL pe acest forum care pune punctul pe "i" in problema lumii cursantilor din ziua de azi prin postul citat mai sus...e jalnic la ce s-a ajuns...

am fost motociclist impatimit la un moment dat,schimband cca 4 motoare supersport pana acum,in dorinta de performanta...performanta raportata la alti "compatrioti"...in momentul in care figurile si intrigile au atacat grupul de motociclisti din care faceam parte, o mica parte din pasiunea pentru motociclism si performanta s-a stins...usor-usor,a disparut,am inceput sa folosesc motocicleta pt plimbari,iar ultima din ele nici nu am mai mers cu ea si am vandut-o imediat dupa ce am luat-o...pentru ce sa am o yamaha r1 cu nos daca tot ce pot face cu ea este sa ma dau din vorbe...

sacelasi lucru,din pacate,se intampla si cu masinile...lumea cursantilor nu mai e cea de alta data..."frate,te sparg,te fac,te zapacesc,nu am decat chip ( dar masina mea fuge de te omoara,frate )",astea sunt atitudini frecvente in lumea ce a fost odata frumoasa...acum este un K.K.T....vroiam sa fac din Kadettul UGA ceva mai tare decat ce a facut Andrei...stau si ma intreb de ce...sa ma dau pe forum?...sa bag 5000 in motor sa ajung la Buzau de unde sa ma intorc ca nu se mai tine o amarata de cursa penibila...nu,fratiorii mei,ma K.A.K pe ea masina si curse si tot...e trist la ce s-a ajuns de la lumea care se incuraja la un moment dat reciproc...o haita de lupi agresivi,orgolii de nedescris,tiganeala si jignire pe forum intre membri,masini care au 500cp de forum in photoshop si pe strada vin cu scuze ca nu au ambreiaj,nu pot pleca bine,e uda numai o parte a drumului,etc...JALNIC!

PS:Imi cer scuze de off-topic,dar este o rabufnire a unui om care si-a alimentat pasiunea din forumul vostru,iar sprijinul odata oferit prin acest forum este inexistent in prezent.

www.completechip.ro
www.anulare-dpf.ro
B39738 is offline   Reply With Quote