Salutare baieti!
Hai sa fiu un pic off-topic cu o informatie de ultima ora ....
Poate datorita faptului ca nu mi-am baut cafeaua pe ziua de azi, sau datorita pierderii unei piulitze din cerebel

mi s-a pus pata sa imi schimb jantele de pe masina. Nu am nici un motiv anume, nu au nici un fel de problema, nu am dat cu ele in gropi . .sau mai bine zis .. nu dau tepe ca sunt destul de vechi pe forum si nu-mi sta in caracter. Pur si simplu m-am plictisit de ele si vreau sa le schimb.
Care-va-sa-zica .. ofer DOAR LA SCHIMB jantele de pe ast(r)a mica a mea cu alte jante de un alt model, cu sau fara cauciucuri (daca sunt 17")
Poze cu jantele se gasesc mai jos, cauciucurile sunt Continental ContiSport 205/50/R17 (fata) si GoodYear NCT 5 215/50/ZR17 (spate).
Jantele au niste dents-uri de la borduri dar per total se prezinta ok. Pentru alte detalii sau oferte astept reply sau pm!
Accept variante cu jante frumoase 16"/17" (cele pe 17" au prioritate). Jantele se potrivesc pe Astra G/ H Hatch 2 usi, 4 usi, Sedan, Coupe Bertone

, Vectra B, Vectra C, Signum .. si cam pentru atat garantez, pentru alte modele .. numai stiu ...
Am pus poze de rezolutie mare pentru a se vedea exact starea lor. Nici a fost ascuns nici un amanunt!
Pentru detalii/oferte astept reply sau pm!
Stima!
Adrian