View Single Post
Old 05-11-07, 12:41  
sabothor

Stage 4

sabothor's Avatar

Default Re: Club astra bertone

Salutare baieti!
Hai sa fiu un pic off-topic cu o informatie de ultima ora ....

Poate datorita faptului ca nu mi-am baut cafeaua pe ziua de azi, sau datorita pierderii unei piulitze din cerebel mi s-a pus pata sa imi schimb jantele de pe masina. Nu am nici un motiv anume, nu au nici un fel de problema, nu am dat cu ele in gropi . .sau mai bine zis .. nu dau tepe ca sunt destul de vechi pe forum si nu-mi sta in caracter. Pur si simplu m-am plictisit de ele si vreau sa le schimb.

Care-va-sa-zica .. ofer DOAR LA SCHIMB jantele de pe ast(r)a mica a mea cu alte jante de un alt model, cu sau fara cauciucuri (daca sunt 17")

Poze cu jantele se gasesc mai jos, cauciucurile sunt Continental ContiSport 205/50/R17 (fata) si GoodYear NCT 5 215/50/ZR17 (spate).

Jantele au niste dents-uri de la borduri dar per total se prezinta ok. Pentru alte detalii sau oferte astept reply sau pm!

Accept variante cu jante frumoase 16"/17" (cele pe 17" au prioritate). Jantele se potrivesc pe Astra G/ H Hatch 2 usi, 4 usi, Sedan, Coupe Bertone , Vectra B, Vectra C, Signum .. si cam pentru atat garantez, pentru alte modele .. numai stiu ...

Am pus poze de rezolutie mare pentru a se vedea exact starea lor. Nici a fost ascuns nici un amanunt!

Pentru detalii/oferte astept reply sau pm!

Stima!

Adrian

BMW 328ci (E46) / Topaz Blue / Modena Heritage Nappa Leather
BMW 320i (E36) ///M-Technick II Motorsport
EX: Opel Astra Coupe ЪERTONE
Disclaimer: Posts written by me are my views, ideas and opinions only, and should not be taken as facts, unless stated otherwise, or as trying to force my views on others! Thanks!
sabothor is offline   Reply With Quote