![]() |
Comunicat catre Clubul Midnight Racers
1 Attachment(s)
Ieri 17 nov 2005 am pus un mesaj pe forumul public MR de pe 4tuning si dadusem deja sign out la user-group-ul \"Midnight Racers\" de pe acest forum. In seara aceasta ma trezesc ca sunt din nou membru al user-group-ului Midnight Racers si topicul despre care zic, sters.
Va rog respectati-mi deciziile, eu le-am respectat pe ale voastre. Acesta este mesajul initial : |
1 Attachment(s)
observati datele celor 2 screen-shoot-uri, primul fara usergroup, al doilea cu. dau din nou sign out la user-group, si de data asta chiar insist sa raman afara. si prima oara am avut exact aceeasi dorinta, insa chiar nu m-am asteptat sa fiu inclus din nou in user-group.
|
In urma sedintei intocmite aseara pe baza anuntului lui bubu am ajuns la concluzia majoritara ca suntem de acord cu decizia luata de el. Aduc la cunostinta ca aceasta decizie nu a fost luata de mine ci de toti membrii mr craiova in unanimitate. Speram sa nu ne spalam rufele pe forum dar nu noi am avut initiativa asta.
|
EU AM STERS POSTUL TAU SI TE AM BAGAT LA USER GRUPS PT CA AM VRUT INTAI SA STAM DE VB CU TOTI INANTE SA RAMANA DEFINITIVA TOATA TREABA SI DEACEEA AM FACUT ASTA ............DAR SE PARE CA COMUICATURILE ASTEA SUNT O MODA ..........ADIKA SA TI ANUNTI PLECARE ,RETRAGEREA INAINTE SA DISCUTI CU MEMBRI FONDATORII.......ITI RESPEKTAM DECIZIA DAR REZOLVAREA NU ERA IN RETRAGEREA TA ,PT CA PRB NU REZOLVA SINGURE DACA FUGI DE ELE ASA CA ........!!!
CU RESPEKT MIKUTZU!!! |
Multumesc pt intelegere.
|
foarte urat bubu, ma asteptam la mai mult din partea ta, nu am cuvinte.....
|
Aici au aparut cateva neintelegeri la care solutia lui bubu a fost de a parasi Midnight Racers .
MR Craiova nu a dorit sa se ajunga la o asa solutie . Asta este nu mai e cale de intoarcere . Respectam decizia si mergem mai departe . |
Re:
Quote:
|
va rog frumos nu mai discutam nimic...baietii din CR vin zilele aste in bucuresti si stam de vb ...va tinem la curent...
PS.B-69-TAU te rog termina...ai mai facut-o odata lata!!!! |
consider ca acest comunicat si-a atins scopul
acestea fiind spuse topic inchis |
| All times are GMT +2. The time now is 10:40. |
- Copyright 2026 4Tuning