![]() |
E30 - Masina mea
2 Attachment(s)
Aceasta este masina mea. Este un Bmw 318 din 1985 :D . Sunt foarte fericit ca il am imi doream de mult unu':twisted::twisted:
uitati cateva poze de astazi. urmeaza sai pun numerele de buzau 8) si modificari...desigur...dar treptat ca vreau sa iasa ceva calumea :D |
Re: E30 - Masina mea
Ti-am mai spus dar o fac si aici, ma bucur sa fiu primul: felicitari , sa-l stapanesti sanatos! spor la modificat si la bani ca o sa ai nevoie. Bafta multa.
|
felicitari pentru achizitie , sa o stapanesti sanatos !!!
|
Felicitari pt achizitie...la mai multe modificari:P si ne gasim pe strazi:P
|
felicitarei... sa o stapanesti sanatos... si cat mai mult fara incidente
|
1 Attachment(s)
multumesc baieti :D o sa revin astazi cu poze mai clare.
momentan caut niste scaune recaro de urs ca astea din poza ..nu conteaza starea lor..arcurile si buretii sa nu fie afectati si sa nu fie pentru coupe! |
Quote:
|
Ceva date despre masina nu mai dai si tu? Dotari, plusuri, minusuri? Planuri de viitor? Multa bafta.
|
dotari nu prea are ... planuri sunt multe dar bani sa fie :D
in primu rand un motor pe injectie ,folie , scaunele fata si arcuri sport |
Quote:
|
Quote:
Bafta multa la modificari , sper sa iasa ceva frumos , k de mult n-am mai vazut un urs aranjat alergand prin buzau... kmo. |
Quote:
PS: Se pregateste o mare surpriza.....veti vedea despre ce e vb. |
Pana vedem surpriza , mai pune si uh niste poze q ursu ziua ...sa il vedem mai bn
|
1 Attachment(s)
Poza spion:) deja la terminat...vine iarna...trebuie sa fie pregatit:))
|
hehehehe:lol::lol::lol:....maine chiar am sai fac poze :D pentru astazi miam cumparat un casetofon panasonic care vine perfect in bord zici ca e de akolo :-Pvreau sa pastrez cat mai original si in acelasi timp sa arate si bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:57. |
- Copyright 2026 4Tuning