![]() |
Noul Maserati Quattroporte se livreaza cu sofer pentru 6 luni
Auto Italia Group, importatorul Maserati pe piata locala, va oferi cumparatorilor de Maserati Quattroporte in cadrul Luxury Show 2008 un sofer timp de 6 luni, platit de companie.
„Maserati lanseaza o oferta unica pe piata din Romania: serviciile unui sofer pentru fiecare nou Maserati Quattroporte. Astfel, pentru a completa imaginea unui model ce se remarca in primul rand prin caracterul exclusivist, AutoItalia Group va angaja cate un sofer pentru fiecare nou Quattroporte comandat in timpul expozitiei”, au precizat reprezentantii AutoItalia Group. Soferii vor insoti clientii noilor modele pe o durata de 6 luni, costurile salariale urmand sa fie suportate in totalitate de AutoItalia Group. Sursa: Wall Street |
Re: Noul Maserati Quattroporte se livreaza cu sofer pentru 6 luni
daca e gen Ken Block nu m-ar deranja:lol:
|
Un sofer ca, cei de la TOP GEAR nu mar deranja dar nu un mos dinala care deabia isi tareste curu dupa el!!!!
|
unde aplic pentru post?
|
Imi iau bijuteria aia ca sa o pot conduce numai dupa 6 luni ??? Vezi sa nu!
|
daca imi da o soferita, cumpar si eu o bucata :))
|
Lol ? Cat de tampit trebuie sa fi ca sa-ti iei sofer la masina asta ?? Asta e ca si cum ti-ai lua seria 7 ca sa stai in spate si sa te uiti la televizor :D Nu-mi vine sa cred ce idei le mai vin si astora de la maserati...
|
Quote:
|
Quote:
chiar si la seria 7 :omfg::no: |
a... sa-mi dea sofer dupa ce ca ma plictisesc eu sau n-am chef sa o conduc... ar fi ceva
:D da... nu stiu daca s-ar intampla asta ;)) NOTĂ MODERATOR: damn, ce probleme mari ai ! |
Quote:
Iar daca vrei sa stai in spate atunci iti iei S-class nu seria 7 (apropo asta nou nici macar suspensie pneumatica nu are)...maserati cu atat mai putin ! |
deci asta este ca un bonus, 'comandat in perioada expozitiei' deci cred ca poti refuza acest 'bonus' ;)
|
interesanta idee, dar daca-mi iau maserati nu vreau sofer:))
|
Quote:
Desi de "Driver IS car" intradevar n-am auzit:lol: si ce ne faceam noi daca nu existai tu a ne spui ca serie 7 nu e limousine?offf :no: |
traim intr-o tara plina de becali.ai rolls sau maybach tre sa o conduci,sa vada lumea cat de smecher esti,la fel si seria 7,s classe sau A8 sau amaratul asta de maserati...
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning