![]() |
Honda HRV
De vanzare Honda HRV, model SUV, culoare albastru metalizat,
primul proprietar, taxe achitate, ITP valabil, inmatriculata, an fabricatie 2004, motor 1600cm VVTi type R, 120CP, ABS+SRS, ESP, airbag, DVD player MP4 cu USB, 1 monitor fata, 2 monitoare spate, jante aliaj, geamuri electrice, folie autorizata! Pret negociabil 12800euro Date contact: 0039-3203588469 e-mail: [email protected] |
Re: Honda HRV
Anunt valabil!
|
salut
cam multe intrebari, stiu.. cate usi? a/c? cod motor? km? luata din tara? poze? si cea mai grea : schimburi? mersi |
Salut!
masina nu este a mea, ci doar ajut un prieten sa si-o vanda! iti spun detalii care te intereseaza pe tine si pe care le cunosc despre masina: -masina ete modelul in 5usi (4laterale+hayon) -are A/C -codul motorului nu-l stiu, imi pare rau.. stiu doar ca este 1.6 VVTI, 16v, 126CP -masina este cumparata din Italy, dar este inscrisa in RO (nr inamtric IL 03...) -masina este rulata numai in Italy, in rest in concedii in tara.. are km reali!! -masina stiu sigur ca este intretinuta, il cunosc foarte bine pe proprietar si tine foarte mult la ea. cu siguranta a facut schimburile de consumabile la timp si are multa grija de ea! Pentru ma multe detalii poti lua legatura pe e-mail cu proprietarul: [email protected] sau tel: 0039-3203588469 |
UPPPPPP!!!!!
|
Pret negociabil!
UPPPPPP!!!!! |
am scris omului pe acel mai dar nu a binevoit sa raspunda.spor la vanzare , ce sa zic..
|
Lasa-mi te rog datele tale de contact
si eu voi vb cu el, deocamdata este in concediu de sarbatori si banuiesc ca nu si-a verificat mail-ul... |
Alt nr. contact 0767702669
masina poate fi vazuta in tara pana pe 31.01 |
UPPPPPP!!!!!
|
nr. contact 0767702669
UPPPPPP!!!!! |
UPPPPPP!!!!!
|
Poze se poate?
|
Sorry... nu am poze.
masina este in stare foarte buna si este foarte intretinuta! i-a legatura cu proprietarul pe mail ([email protected]) si vb cu el! iti poate da mai multe detalii despre ea! |
UPPPPPP!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:58. |
- Copyright 2026 4Tuning