![]() |
Baldwin-Motion Camaro SuperCoupe @SEMA
20 Attachment(s)
Baldwin-Motion Camaro SuperCoupe prezentat la SEMA in cadrul standului SonyXplod.
Pe scurt: motor V8, 700hp, 8.8litri aluminum big block. Pe larg: pozele :arrow: |
6 Attachment(s)
:arrow:
|
Superba :shock: :shock:......American Muscle 8)
|
la bucuresti la tiriac auto m-am holbat vreo ora la mustangul mach 1 rosu. Asta este o alta masina care ma lasa fara cuvinte si fara aer in plamani :D
|
E super-hot masina!
Mi-ar fi frica sa ies cu ea pe strada :) . |
ce masina!!! :shock: :shock: m`a bagat in boala..prea adevarata...intotdeauna mi`a placut camaro mk1
|
f. misto! nu cred ca o sa gasim pe cineva careia sa ii displaca!
|
pe scurt,wow! pe larg wwwwwooooooowwwww!!!! :lol: :wink:
|
e ......prea frumoasa :shock: :shock: :shock:
imi place la nebunie :wink: |
Re: Baldwin-Motion Camaro SuperCoupe @SEMA
ii super misto,inca un muscle car reusit.ce smecheros se deschide capota,dar nui practic
|
arata superb si interiorul si exteriorul...
ce sa mai zic de motorul pur american.. o bestie ;) |
Eu ce sa mai zic... imi place dar pacat k la noi benzina e scumpa.....la cat consuma....trebuie sa mergi cu o cisterna in spate sau sa o alimentezi din mers, k unele avioane.
|
woow... real muscle car... shi "trompetele" alea de admisie arata superb..
|
ma gandesc k acea capota..culiseaza mai mult spre fata...si atunci..pe langa estetica..e si functionala...
oricum..o bestie...si ce mult spatiu mai are de la engine..pana la radiator...si knd ne gandim la piticaniile alea japoneze care dupa ce k si au partz-partzul transversal..tot nu au loc, iar noima chiar deloc :wink: MUSCLE RULLZZZZ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: POWER to the V:peace: |
super!!!:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:01. |
- Copyright 2026 4Tuning