![]() |
Golf 3 vs. Bmw
Salut. Doresc sa achizitionez o masina dar sincer nu stiu ce sa aleg intre Golf 3 si Bmw. Imi plac ambele. Astept orice sfaturi, idei, de orice gen, performante, tuning(chiar ma gandesc sa fac si un tuning), duritate, etc.
|
Re: Golf 3 vs. Bmw
Ce model de BMW?
Da mai multe detalii, astfel stim si noi ce sa-ti consiliem! Numai bine. |
Seria 3(316, 318, etc) si Seria 5(524, 525, 528). Nu stiu sigur exact ce model, din acest motiv doresc sfaturi. Oricum parca as merge mai mult pe seria 5 ca imi place botul ala drept cu farurile rotunde.
|
tuning se poate face la amandoua,depinde de cati bani dispui sa o tunezi,aici e clar BMW
|
Quote:
|
daca vrei tuning ia E36 320sau 325, cuultimul[325] ajungila peste 200 cp de voie
|
daca golfu 3 e vr6 ia golfu daca nu ia bmw-u;)
|
daca bmw e850, ia bmw-ul
|
Ia bmw-ul si roaga-te la ce ai mai sfant sa nu se strice nimic. Nu ca ar fi scumpe piesele, dar ai fi naiv sa crezi ca gasesti tot ce vrei in dezmembrari.
|
si atunci cei cu masini din est ce sa mai zica, in gen. ideea ar fi ca piesele sa fie noi
|
daca asi fi in locul tau , eu asi alege dintre modelele astea : e36 320 ; golf 3 1.9 tdi sau golf3 gti 2.0 16v . depinde ce vrei sa faci cu masina , cati bani ai de dat pe ea si pe intretinerea ei . daca vrei o masina de zi cu zi , alege g3 TDi , daca vrei o masina de weekend 320 , iar ceva intre ele ar fi gti-ul
seria 5 de la bmw nu cred ca ar fi o alegere buna pt ca e considerata o masina de "lux" si piesele sunt f scumpe . si in plus , degeaba ai un 5-ar daca nu e macar 525 ;) eu zic ca vr6 , 325 sau alte nebunii cu motoare peste 2 litri ar iesi din discutie pt ca taxa de mediu e prea mare |
| All times are GMT +2. The time now is 07:58. |
- Copyright 2026 4Tuning