Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Skoda tuning (https://forum.4tuning.ro/228-skoda-tuning.html)
-   -   OCTAVIA II RS Plus (https://forum.4tuning.ro/228-skoda-tuning/99448-octavia-rs.html)

eddycdk 01-12-08 10:35

OCTAVIA II RS Plus

4 Attachment(s)
La Essen Motor Show a fost prezentata o varianta de model (un studiu) RS Plus a Octaviei II RS.
spre deosebire de clasica RS, acesta vine cu cateva picanterii pe care eu le gasesc super interesante si anume, jantele negre, scaune scoica (ca la RS4) cu alta culoare de piele, ornamante de carbon (lama bara fata si oglinzi,bandouri negre, etc), volan imbracat in 2 culori
am citit pe un forum in germania ca ar fi cam scump tot pack-ul...undeva la 13000 euro in plus fata de pretul unei RS...
probabil e umbat si la motor...

roberto69 01-12-08 20:03

Re: OCTAVIA II RS Plus

La pretul asta in mod cert mai are ceva in afara de plusul la design. Arata foarte bine.

naka66vio 03-12-08 20:42

vad ca e si dsg.buza aia so gasi si atermarket?puteau sa o lase si ei mai jos si niste frane mai mari

X-Ray-Eyes 03-12-08 22:17

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 1895930)
scaune scoica (ca la RS4) cu alta culoare de piele,

Nu sunt " ca la RS4 " /// Sunt Luate De Pe RS4 !

eddycdk 04-12-08 09:46

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 1900798)
vad ca e si dsg.buza aia so gasi si atermarket?puteau sa o lase si ei mai jos si niste frane mai mari

nush de buza...si eu m-am uitat pe net dupa ce am vazut-o...dar nu am gasit nimic...:cry:
si mie mi se pare cam inalta

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 1901002)
Nu sunt " ca la RS4 " /// Sunt Luate De Pe RS4 !

serios?
eu zic ca sunt ca la RS4...acelasi model, chiar si aceeasi piele (am vazut RS4 cu interior rosu identic)...pt ca nu cred ca s-au dus la un RS4, l-au descompletat lund scaunele sa le puna pe Skoda in cauza...ca sa fie luate de pe Audi
modelul e acelasi...bineinteles, fara inscriptionarea RS4 pe ele...

X-Ray-Eyes 04-12-08 12:46

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 1901437)
nush de buza...si eu m-am uitat pe net dupa ce am vazut-o...dar nu am gasit nimic...:cry:
si mie mi se pare cam inalta

serios?
eu zic ca sunt ca la RS4...acelasi model, chiar si aceeasi piele (am vazut RS4 cu interior rosu identic)...pt ca nu cred ca s-au dus la un RS4, l-au descompletat lund scaunele sa le puna pe Skoda in cauza...ca sa fie luate de pe Audi
modelul e acelasi...bineinteles, fara inscriptionarea RS4 pe ele...

F serios ... vad ca imi dai dreptate .
:D :D :D

redbull2007 27-12-08 22:04

deci e prea bestiala masinutza ..da mult mai bine cu jantele astea negre .. ;) si sa fii sigur ca s`a mai si umblat la motor ;) altfel nuh ar avea de ce sa coste asa mult

quze 14-01-09 13:51

Zici ca are pdg asa de cocotata e.

+13.000 euro , nu cred ca isi merita banii. Se apropie de s3.

Alex_pitesti 21-02-09 23:40

super frumoasa dar cam scumpa :D..dar pana la urma cine vrea si are bani..d c nu!?:)

sorin83 06-03-09 18:31

Si mie imi place foarte mult cum arata.
Nu prea-si justifica pretul totusi avand in vedere ca la motorizari nu s-a umblat.

Spyddy 15-03-09 20:58

Ati vazut pe unde buza aia de la spoilerul fata? Aia e chestia care imi place mult!

eddycdk 17-03-09 06:47

Quote:

Originally Posted by Spyddy (Post 2150711)
Ati vazut pe unde buza aia de la spoilerul fata? Aia e chestia care imi place mult!

da...daca afla cineva...
eu am cautat exact ca aia..si nimic :cry:

All times are GMT +2. The time now is 12:33.

- Copyright 2026 4Tuning