![]() |
OCTAVIA II RS Plus
4 Attachment(s)
La Essen Motor Show a fost prezentata o varianta de model (un studiu) RS Plus a Octaviei II RS.
spre deosebire de clasica RS, acesta vine cu cateva picanterii pe care eu le gasesc super interesante si anume, jantele negre, scaune scoica (ca la RS4) cu alta culoare de piele, ornamante de carbon (lama bara fata si oglinzi,bandouri negre, etc), volan imbracat in 2 culori am citit pe un forum in germania ca ar fi cam scump tot pack-ul...undeva la 13000 euro in plus fata de pretul unei RS... probabil e umbat si la motor... |
Re: OCTAVIA II RS Plus
La pretul asta in mod cert mai are ceva in afara de plusul la design. Arata foarte bine.
|
vad ca e si dsg.buza aia so gasi si atermarket?puteau sa o lase si ei mai jos si niste frane mai mari
|
Quote:
|
Quote:
si mie mi se pare cam inalta Quote:
eu zic ca sunt ca la RS4...acelasi model, chiar si aceeasi piele (am vazut RS4 cu interior rosu identic)...pt ca nu cred ca s-au dus la un RS4, l-au descompletat lund scaunele sa le puna pe Skoda in cauza...ca sa fie luate de pe Audi modelul e acelasi...bineinteles, fara inscriptionarea RS4 pe ele... |
Quote:
:D :D :D |
deci e prea bestiala masinutza ..da mult mai bine cu jantele astea negre .. ;) si sa fii sigur ca s`a mai si umblat la motor ;) altfel nuh ar avea de ce sa coste asa mult
|
Zici ca are pdg asa de cocotata e.
+13.000 euro , nu cred ca isi merita banii. Se apropie de s3. |
super frumoasa dar cam scumpa :D..dar pana la urma cine vrea si are bani..d c nu!?:)
|
Si mie imi place foarte mult cum arata.
Nu prea-si justifica pretul totusi avand in vedere ca la motorizari nu s-a umblat. |
Ati vazut pe unde buza aia de la spoilerul fata? Aia e chestia care imi place mult!
|
Quote:
eu am cautat exact ca aia..si nimic :cry: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:33. |
- Copyright 2026 4Tuning