![]() |
Cum pot schimba cutia automata cu una manuala la un bmw e21?
Salut baieti am un e 21 an 1977 1.8 carburatuie, automatik :) sii... dupa o perioada de gandire am stabilit k as vrea sa-i schimb cutia de viteze, am piese dar as vrea sa mi spuneti cei care va pricepeti si ce piese exact imi trebuie, nu prea stiu multe. Va multumesc!!!
|
Re: bmw e21 !!!
cutie de 4 sau 5 viteze,cu prima jumatate de cardan a ei,pedalier,si sincer,multe maruntisuri...nu merita,las-o balta....si se scrie fistic sau pistacchio
|
Re: bmw e21 !!!
frate sunt destul de decis sa fac lucrul asta pentru k masina e mult prea intretinuta sa ramana asa, a fost a unui pasionat de asa ceva si o sa bag mult in ea. Si nu te apuca sa faci pe desteptu cu mine sa-mi corectezi numele. O sa-i pun cutie 5+1 tot de pe un 1.8 pe care-l am pt piese si as vrea sa stiu ce-mi trebuie k sa stiu ce sa pregatesc sa scot de pe el. Multumesc.
|
Re: Cum pot schimba cutia automata cu una manuala la un bmw e21?
salut ... am cumparat recent un 316 cu motor de 1766 cmc din '81 manual cu acte ok .. si mai am unul ptr piese din '82 tot 316 dar automat .... vreau sa pun cutia automata pe cel cu acte in regula ... se poate face ? si ce ar trebui sa fac mai exact
|
Re: Cum pot schimba cutia automata cu una manuala la un bmw e21?
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:23. |
- Copyright 2026 4Tuning