![]() |
BMW e36 - 325i M-Packet
27 Attachment(s)
BMW e36 - 325i 2500 cmc 24V Vanos "euro 2" taxa 550 euro ( 10 / 1993 )
Masina este foarte curata , foarte intretinuta , a avut un unic proprietar in Germania ( nascut in 1952 ) p.s. stiu ca "toti" zic asta , de aceea am postat si o poza cu Brief ul masinii ( cartea de identitate ) Sunt proprietarul masinii , ofer toate actele necesare in Ro La cerere , in baza unui avans pot vinde masina cu R.A.R. ul efectuat ( garantez clasa de poluare Euro 2 ) , sau chiar inmatriculata definitiv in Ro. Dotari ( de fabrica . masina este in stare originala , fara modificari ) : M-Technic -suspensie de M3 -directie , articulatii de ///M M-Aerodynamic - bara fata ///M - bara spate ///M - Bandouri late ///M cu inscriptia M-Technic - Praguri suplimentare din plastic de ///M -ABS -Geamuri electrice cu senzor confort -Inchidere centralizata -Oglinzi electrice incalzite cu geam heliomat -Radio-Casetofon original BMW -packet interior lumini ( include parasolare cu oglinzi iluminate ) -Volan imbracat in piele -Jante Aliaj originale BMW - anvelope 205 latime ( aproape noi ) -trapa electrica - 2 pozitii Pret 3200 euro - Discutabil - Catalin 0722.350.439. sau id mess : kty_racing Merita Vazuta |
Re: BMW e36 - 325i M-Packet
anunt valabil
|
O Nexia inmatriculata Ro nu te intereseaza ?
|
sorry , nu le am cu skimburile ....
dar , pana se reglmenteaza cu taxa aveti ocazia sa cumparati masina la pretul de achizitie , adika 2500 euro acum masina are taxa 540 euro , in caz ca se tripleaza va avea 1600 euro in acel caz , aceasta masina inmatriculata va va duce 4200 euro . eu unu consider ca merita . |
vanduta
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:20. |
- Copyright 2026 4Tuning