![]() |
care vreti sa veniti si nu aveti cu ce
aici scrieti toti cei care vreti sa veniti dar inca nu stiti cum sa o faceti, sa vedem pe cati din voi putem sa ajutam
|
ma bucur ca ati facut topic-ul asta... chiar e necesar ... asa... eu :) nu am cu cine... imi ziceti cat vreti de benzina si vorbim... :) deci 2 mil. de $ nu sunt o probl. pm plzz
|
...si eu vreau sa vin ...dar nu am cu cine ???....dk se ofera cineva pun bani la benzina !!!
P.S:Evlsantos ...dk gasesti ceva ma anunti si pe mine dk mai are omul loc ok?? :peace:[/b] |
normal dudule :) cum sa nu... nu esti u amicu` meu :) peace :wave:
|
dudule am vb cu hondaru` si s-ar putea sa merem cu el...
|
Nici eu nu am fratilor cu ce veni... daca se gseste un loc si ptr mine ar fii minunat.... pun bani la benzina. numai bine
|
stai la coada..... :P
|
Quote:
|
Nici eu nu am cu cine sa vin ! :(
|
ce ar fi sa merem cu trenu`?
|
Stati mah calmi, ca in caz ca nu face je masina, vin si io cu trenul... :wink:
Aflu in 2 zile. |
Nici eu n`am cu cine sa merg, dar noroc k stau in ctza :?
Sper sa gasesc... dak se ofera cineva datzi shi voi un mesaj pls! Merci P.S: Shi dak nu gasesc... vin cu bikla shi tot vin :oops: :twisted: |
Hondarule dk poti sa ne iei ...anunta-ne pana miercuri k sa stim si noi ce sa facem...
dk poti sa mergi cu masina anunta-ne si ne intalnim miercuri in H sa vedem cat stam !!...si sa vb ...ok?? :peace: |
bai Evlsantos eu tot nu inteleg cum se pronunta nick-ul tau dar nu conteaza :) , E.....S am inteles ca nu ai cu cine sa vi uite ai rabdare pana maine seara si iti dau eu un raspuns sigur, asta daca nu ai nimic impotriva sa mergi cu dacia :) ! A scuze sa ma prezint B-30-YWD
|
LOL .... mersi mult ptr oferta mai behule... iti multumesc mult.... sigur ca vreau sa vin cu u... sa-mi zici cat trebuie sa pun de benzina... si... daca mai ai cumva vreun loc in masina si ptr. alex maxx... inca o data multumesc mult de tot... :) ne vedem si iti spun cum se pronuntza :) peace
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:10. |
- Copyright 2026 4Tuning