![]() |
bmw e46 316i
11 Attachment(s)
asta e si mai am nevoie de niste pareri :D
|
Salut
Arata super masina. Daca pot sugera un spoiler pe spate jos si o finala :) Altfel congrats, arata fain cu jantele alea de m5 |
Felicitari pentru masina! Sa te bucuri de ea fara probleme in trafic :wink:
Eu i-as pune niste stopuri clare cu leduri in locul tau... ( si in locul meu la fel dar nu am inca bani :))) si o finala borla pro xs :wink: Iti ajunge puterea motorului asta de 1.6 100cp parca?? Vezi ca mi se pare ca are Florica la garaj un motor de 325i nou 18.000km.. poate faci vreo combinatie :wink: apropo cat ai dat pe lamela de la portbagaj gen M? si de unde? Bafta si ne mai auzim ! 8) |
Re:
Quote:
2 am motor de 1,9i de 105 cp...asa ca :D 3 nu gasesc o bara finala,bine am gasit dar pe la 400e,dar poate ma duc pe la casco :D 4 la final ma prezint pe la voi pe la pitesti pe la baietii de la borla sa-mi ia banuu 8) 5 merge schimabt motorul?nu trebuie schimbata cutia,cardanul,grupul,planetare,inclusiv frana pe spate si sa nu mai vb de electronuca CB,CB de la airbaguri-----eu am fost la arad sa-mi pun motor de M3 (350cp) si nu au reusit ,2 zile au muncit si nu au reusit sa0i dea de cap(sa-l dea jos de pe m3),asa cu motorul o las balta |
am studiat pozele masinii cu atentie...
e frumoasa, si jantele sunt faine, mai ales k sunt originale... imi place si spoilerul fata... doar cu coada de rechin nu sunt eu deacord ( sau ai navigatie? ) si eleronul de m e frumos, kiar daca ai dat 200 de euroi pe el, macar ai satisfactia ca-i original. o curiozitate, farurile sunt cu xenon sau doar cu lupa? |
1 am navigatie si e originala
2 sunt cu xenon |
ok, ms fain :wink:
|
Re: bmw e46 316i
2 Attachment(s)
poti sa-ti iei extensii de la RIEGER, daca tot scrie pe portbagaj... :P
uite o poza... asa arata cu praguri si extensii de spoiler... |
Re: bmw e46 316i
Quote:
|
sal
frumoasa masina!te-as sfatui sa-i mai pui niste pleoape si sa-i vopsesti grila in negru!ps. BMW-urile Hamann au grila asa!am un prieten care si-a vosit grila si arata super
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:51. |
- Copyright 2026 4Tuning